Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Напередодні новорічно-різдвяних свят в УжНУ ходить «Таємний Санта»

Нумо радувати одне одного, тішачи хай навіть дрібничками!

0 360

Напередодні новорічно-різдвяних свят в УжНУ ходить «Таємний Санта»

В Ужгородському університеті ось уже кілька років напередодні новорічно-різдвяних свят студенти дотримуються доброї традиції – таємно роблять подарунки одне одному. Називається така акція «Таємний Санта».

Акція, як зауважують учасники, покликана  зняти напругу перед зимовою сесією й створити святковий настрій.

Студенти проходять реєстрацію – і на їхню електронну пошту надсилається ім’я людини-отримувача, якого довільно обирає комп’ютерна система. Ну а далі обмежень не існує – креатив у створенні ідеї подарунку міг сягати будь-якого адекватного рівня. Вручення відбувається різними шляхами: хтось просто кладе презент під ялинку, яка стоїть на факультеті, іншим цікаво відчути емоції людини, яка дістає презент, тож дарують його безпосередньо щасливцю.

Габор Гаврильцо
Габор Гаврильцо

«Торік 19 грудня я прийшов до університету, а на моїй парті лежить подарунковий пакет, у якому – кружка з Сантою. Тепер я на ІІ курсі, проте й досі не знаю, хто мені зробив подарунок. Але зізнаюся, це дуже приємно», – поділився студент інженерно-технічного факультету Габор Гаврильцо.

Михайло Міговк
Михайло Міговк

Проте радують презентами не лише студентів. Четвертокурсник математичного  факультету Михайло Міговк розповідає: «На першому курсі наша група вирішила дарувати подарунки викладачам. Ми написали їхні імена і по черзі діставали папірці. Мені випало ім’я мого улюбленого викладача, який грав зі мною у футбол. Тож я подарував йому м’яч. Думаю, йому сподобалося».

Як бачимо, діставати подарунки люблять усі. Та й час для них насправді завжди підхожий, тож нумо радувати одне одного, тішити хай навіть дрібничками. З прийдешніми святами!

Алла Ревай,
студентка відділення журналістики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.