Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти-лінгвісти ФМЕВ разом із викладачами поринули у новорічну казку

Родзинкою свята став гімн прикладній лінгвістиці, написаний третьокурсником відділення англійською та німецькою мовами

0 429

Студенти-лінгвісти ФМЕВ разом із викладачами поринули у новорічну казкуСтуденти-лінгвісти ФМЕВ разом із викладачами поринули у новорічну казку

Багато хто вважає, що модулі, заліки, іспити – ось причини, котрі не дають студентству пізнати великої радості від приходу Нового року і Різдва. Ми постійно кудись поспішаємо, клопочемося про цілу купу «всього найважливішого» й не бачимо навколо себе маленьких прекрасних речей. А навіть пісня може створити святковий настрій на весь день. Студенти – прикладні лінгвісти факультету МЕВ вирішили взяти ініціативу у свої руки й улаштувати для всього викладацько-студентського колективу підрозділу справжню казку.

«Новорічні свята – це, мабуть, найпрекрасніша пора.Студенти-лінгвісти ФМЕВ разом із викладачами поринули у новорічну казку Мерехтіння вогнів, яскрава ялинка, тематичні пісні – все це нагадує нам про те, що казка існує, а ми самі її творці. Сподіваємося, що зможемо зарядити вас новорічним настроєм», – вступним словом налаштувала присутніх на піднесений лад студентка 3-го курсу Катерина Пасьович.

Під час імпровізованого концерту аудиторія мала змогу бодай на хвилю відчути себе у Європі, адже студенти І–ІІІ курсів співали англійською і німецькою мовами. «Last Christmas» і «Merry Christmas» заворожували щирістю виконання, а святкові вогники й конфеті надавали виступу рис справжньої магії.
Студенти-лінгвісти ФМЕВ разом із викладачами поринули у новорічну казку
Родзинкою свята став гімн прикладній лінгвістиці, написаний третьокурсником відділення англійською та німецькою мовами. Виконувався він під гітару і зі щирою любов’ю до своєї спеціальності, до свого вибору.

Студенти-лінгвісти ФМЕВ разом із викладачами поринули у новорічну казкуЗавершив свято декан факультету міжнародних економічних відносин Микола Палінчак, котрий відзначив, що дійство йому надзвичайно сподобалося і він буде робити все, аби студентам кафедри прикладної лінгвістики було комфортно в новому корпусі, де вони віднедавна.

Марія Шелельо,
фото авторки та із соцмережі ФБ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.