Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті туризму та МК відкрили оновлену комп’ютиризовану аудиторію

У ремонті приміщення посприяв ректорат університету, а 30 комп’ютерів для навчання спонсорувала компанія Datagroup

0 246
Кінець грудня 2017-го запам’ятається факультетові туризму та МК важливою подією – відтепер тутешні студенти мають змогу працювати в сучасній аудиторії, обладнаній 30 комп’ютерами з компактними системними блоками.
На факультеті туризму та МК відкрили оновлену комп'ютиризовану аудиторію
Присутніх вітає Наталія Габчак

Урочисте відкриття приміщення розпочала очільниця підрозділу Наталія Габчак, назвавши приємну подію подарунком під Новий рік. Подякувала керівництву університету за сприяння в ремонті приміщення, спонсорам із компанії Datagroup – за технічне устаткування, колегам, котрі долучилися до такої копіткої справи, – за постійну підтримку. «Усі, хто пам’ятає цей клас, підтвердять: колись тут ніхто не хотів навчатися, а нині, думаю, буде «бій» за сучасну аудиторію. Пригадую, коли привезли комп’ютери, я не хотіла підписувати накладну, адже не бачила звичних для нас великих системних блоків, натомість… якісь маленькі коробки. Тоді подумала, як кардинально змінюються часи», – додала Наталія Францівна.

Відтак пані Габчак разом із ректором Володимиром Смоланкою, проректором Ігорем Королем та директором львівськогоНа факультеті туризму та МК відкрили оновлену комп'ютиризовану аудиторію відділення компанії Datagroup Ярославом Дяківим урочисто перерізали стрічку. Далі ж кожен мав слово.

Володимир Смоланка зауважив: «Наталія Францівна – мудра людина. Узяла найгіршу аудиторію, а з неї зробила найкращу. Дякую і спонсорам, котрі посприяли у відкритті кабінету. Ми знаємо, що факультет туризму та міжнародних комунікацій виконує справді значну роботу. І неправда, що ви відстаєте від сучасного життя, навпаки, ідете в ногу з часом». Також очільник вишу привітав присутніх із наближенням новорічно-різдвяних свят.

Ігор Король, він же куратор факультету, похвалив підрозділ за активну працю й постійне вдосконалення, зокрема щодо створення дедалі комфортніших умов для навчання, щоб кількість переростала в якість. Також відзначив символічність відкриття оновленого кабінету наприкінці року, адже це, за його словами, «фундамент, який допоможе підрозділу й далі рухатися до нових вершин».

Спонсор Ярослав Дяків повідомив, що компанія Datagroup завжди бере участь у соціальних проектах, намагається підтримувати молодь. «Хочу побажати насамперед, щоб подарована техніка полегшувала навчальний процес, допомагала досягати поставлених цілей», – резюмував гість.

На факультеті туризму та МК відкрили оновлену комп'ютиризовану аудиторію
В оновленій аудиторії кожен мав змогу протестувати комп’ютерне обладання

Чимало зусиль до відкриття аудиторії доклала й заступник декана Руслана Жовтані. Вона безпосередньо займалася пошуком спонсора. Власне на заході розповіла про те, як налагоджували співпрацю з Datagroup, а ще додала: «Наша кафедра вивчає іноземні мови, зокрема п’ять із них – поглиблено. Отож техніка потрібна. Приємно, що подарунок, який колись був тільки мрією, нині – реальність!»

Урочистості завершили переглядом студентських промороликів про факультет. Відео, до речі, транслювали на нових моніторах.

Мирослава Гараздій для Медіацентру УжНУ,
відео Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.