Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Третьокурсники геофаку обіграли в Кубку декана старших і молодших колег, ще й викладачів

Традиційну спортивну подію підрозділ влаштував у рамках святкування Тижня географа

0 103
Днями студенти та викладачі географічного факультету розіграли Кубок декана з міні-футболу. Традиційна спортивна подія підрозділу відбулася в рамках святкування Тижня географа.

Третьокурсники геофаку обіграли в Кубку декана старших і молодших колег, ще й викладачівТретьокурсники геофаку обіграли в Кубку декана старших і молодших колег, ще й викладачівДо змагань, які влаштували на штучному майданчику біля гуртожитку №4, долучилися студенти І–IV курсів та викладачі факультету. Щодо складів команд, то обрали формат 4+1; тривалість матчу – по чотирнадцять хвилин.

Розпочали турнір колективи першого і другого курсів. Перемогли новобранці, невдахи ж були змушені попрощатися зі змаганням. Відтак боролися студенти третього і четвертого курсів. Майбутні випускники не зуміли здолати молодших колег, тож у півфіналі з першачками зустрілися третьокурсники. Фінальний свисток у поєдинку цих команд зафіксував перемогу студентів третього курсу.

В останньому матчі турніру вони змагалися з викладачами факультету – і також здобути перемогу.

Тож підсумки турніру: третє місце розділили команди друго- й четвертокурсників, а також гурт викладачів, другу позицію виборов – перший курс, переможцями ж стали третьокурсники геофаку.

Організацією Кубка декана переймався студентський актив факультету, підготувавши для переможців і лауреатів грамоти, медалі і, звичайно, головний трофей. Влаштувати наступний Кубок декана з міні-футболу географи планують восени.

Третьокурсники геофаку обіграли в Кубку декана старших і молодших колег, ще й викладачівІ гравці, і вболівальники залишилися задоволеними змаганнями. Молодь мала позитивні враження, особливо була приємно вражена легкістю спілкування з викладачами в ході турніру ☺.

Антоніна Чундак
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.