Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У басейні УжНУ відбулися змагання з плавання «На старт з Дідом Морозом»

Показати свої досягнення зібралося аж 130 юних плавців 2010 року народження й молодші – вихованці спортивних клубів «На старт», «Wave» та Ужгородської ДЮСШ №1

0 239

У басейні УжНУ відбулися змагання з плавання «На старт з Дідом Морозом»

Юні учасники очікують старту
Юні учасники очікують старту
Передноворічна пора та святковий настрій відчувається навіть у басейні. Погодьтеся: не щодня там зустрінеш справжнього Діда Мороза зі Снігуронькою. Сьогодні, 14 грудня, на базі басейну спортивно-оздоровчого комплексу УжНУ відбулися дитячі змагання з плавання «На старт з Дідом Морозом».

Директор спортивно-оздоровчого комплексу Андрій Курта розповів, що такі змагання з різних видів спорту тут відбуваються часто – університет відкритий до співпраці. Нинішній захід, який влаштовує оздоровчо-спортивний клуб з плавання «На старт», дає можливість дітям продемонструвати свої здобутки за рік.

Позмагатися й показати свої досягнення зібралося аж 130 юних плавців 2010 року народження й молодші – вихованці спортивних клубів «На старт», «Wave» та Ужгородської ДЮСШ №1.

Вітає учасників проректор УжНУ Ігор Король
Вітає учасників проректор УжНУ Ігор Король

Із вітальними словами до учасників звернулися гості – представники міської влади та університету. Серед них і проректор УжНУ Ігор Король, який передав вітання від ректора вишу Володимира Смоланки та додав: «Щодня ви наполегливо готувалися до цих стартів, старалися плавати швидше і краще, тому сьогодні Дід Мороз спостерігає за тим, як ви виросли, й дарує вам подарунки за ваші старання. Показуйте хороші результати і реалізовуйтеся! Успіхів!»

Діти долали дистанції, протяжністю 25, 50 і 100 метрів на спині, вільним стилем та комплексні. Наочніше – у нашому фоторепортажі.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.