Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У гуртожитку №4 відкрили новий спортзал

Обладнане сучасними тренажерами й іншим спортивним інвентарем приміщення стане чудовим місцем, де молодь зможе підтримувати себе у формі

0 430

У гуртожитку №4 відкрили новий спортзал

11 квітня на базі гуртожитку №4 офіційно відкрили спортзал для студентів. На захід завітали проректор УжНУ з науково-педагогічної роботи Ігор Король, директор студмістечка Василь Кепич, його заступник Іван Бордюх, голови студради та профкому студентів УжНУ Марк Ердевдій і Олександр Баран та студенти, які мешкають у гуртожитку.

Новий спортзал обладнаний сучасними тренажерами й іншим спортивним інвентарем. Він стане чудовим місцем, де молодь зможе підтримувати себе у формі, займатися спортом, вести здоровий спосіб життя.

«Ми розширили можливості студентів, тепер вони спокійно зможуть зайнятися корисним, не виходячи з будівлі гуртожитку, тренуватися, не витрачаючи на це великі кошти. Ми системно займаємося поліпшенням життя молоді , намагаємося зробити його комфортнішим», – відзначив Ігор Король.

Гуртожиток отримав 42 тисячі гривень на ремонтні роботи, а також такий спортивний інвентар, як бігову доріжку, жими та грифи. Інше ж обладнання перемістили з 6-го поверху, де раніше була обладнана невелика спорткімната.

У гуртожитку №4 відкрили новий спортзал«Я з самого початку своєї роботи зацікавлений у тому, щоб студенти проводили час із користю, тож завжди відкритий до таких ініціатив і підтримую їх втілення. Від сьогодні наша молодь зможе займатися спортом не тільки на спортмайданчику, який на подвір’ї, а й усередині», – додав директор студмістечка Василь Кепич.

«Раніше в приміщенні, де тепер розташований спортзал, був склад, який не використовувався, – розповідає комендант гуртожитку Юрій Бобик і додає: – Завдяки гранту від МОМ у межах програми гуманітарної допомоги ЄС і співфінансування УжНУ, вдалося виконати ремонт і обладнати зал усім необхідним для повноцінних тренувань».

Право вирішувати питання щодо правил функціонування спортзалу передали студентам. Відповідно на зборах профкому, студентської ради УжНУ й гуртожитку було ухвалене колективне рішення, що перший місяць спортзал функціонуватиме безкоштовно.

«200 грн на місяць – символічна плата для того, щоб згодом адміністрація гуртожитку мала можливість обслуговувати приміщення, ремонтувати обладнання й закуповувати новий інвентар. Зокрема, на зборах розглядали питання щодо відповідальної особи за спортзал, яка контролюватиме порядок у ньому», – зазначив голова студентської ради УжНУ Марк Ердевдій.

Відкриття нового спортзалу в гуртожитку – подія, яка стане запорукою здорового й активного життя для багатьох студентів. Ключі до спортзалу завжди можна попросити в охоронців і без проблем піти позайматися. Тож закликаємо всіх студентів долучатися до занять спортом, адже це основна складова доброго здоров’я, самопочуття й успішного навчання!

Ніколетта Саєнко,
фото Тетяни Лесюк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.