Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Угорські партнери відкрили в гуртожитку №4 УжНУ фітнес-зал

У приміщенні є турнік, шведська стінка, бігова доріжка, гирі, штанги з вагами, боксерське приладдя тощо; охочі можуть також провести час, займаючись настільним тенісом

0 480
Угорські партнери відкрили в гуртожитку №4 УжНУ фітнес-зал
Йожеф Бугайло
Студенти Українсько-угорського навчально-наукового інституту УжНУ та водночас мешканці 6-го поверху гуртожитку №4 нашого вишу відтепер мають змогу релаксувати після навчання в новому фітнес-залі.

На відкритті залу були присутні, зокрема, Генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бугайло, його перший заступник Ласло Куті та директор інституту Олександр Шпеник.

Угорські партнери відкрили в гуртожитку №4 УжНУ фітнес-зал
Олександр Шпеник

Після офіційної частини Олександр Оттович також влаштував невеличку екскурсію поверхом для почесних гостей, продемонстрував, як встановлюють пральні машини для мешканців цієї частини гуртожитку.

Площа фітнес-залу невелика, однак тут міститься майже все потрібне для різноманітних занять спортом. Так, у залі є турнік, шведська стінка, бігова доріжка, гирі, штанги з вагами, боксерське приладдя тощо. Охочі можуть також провести час, займаючись настільним тенісом, інвентар для якого також забезпечили.

Відкриття фітнес-залу стало можливе за фінансової підтримки Держсекретаря Угорщини, відповідального за національну політику в угорському уряді, Арпада Яноша Потапі та Генерального консульства Угорщини в Ужгороді. Така співпраця засвідчила багаторічну дружбу між Навчально-науковим інститутом УжНУ та представниками Угорщини й готовність поглиблювати добрі стосунки в майбутньому.

Антоніна Чундак,
фото Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.