Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Представники факультету МЕВ долучилися до обговорення питань розвитку Закарпаття

У межах форуму відбулася жвава дискусія про позитивні та можливі негативні аспекти децентралізації в нашому краї

0 142
Представники факультету МЕВ долучилися до обговорення питань розвитку Закарпаття
Микола Палінчак та Володимир Приходько
22 лютого за сприяння Закарпатського центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки програми «U-LEAD з Європою» та Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відбувся форум «Закарпаття – центр Європи: шлях розвитку і реалізація потенціалу».

Участь у заході взяли народні депутати України, представники Мінрегіонбуду, місцевої влади, об’єднаних територіальних громад і громадських організацій Закарпаття, проектів і програм міжнародної технічної допомоги, експертного середовища. Серед учасників були й науковці УжНУ, зокрема декан факультету міжнародних економічних відносин професор Микола Палінчак та директор Інституту державного управління та регіонального розвитку, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин, професор Володимир Приходько.

Мета форуму – обговорити перспективи розвитку Закарпаття в контексті реалізації державної регіональної політики, впровадження реформи місцевого самоврядування в регіоні.

Представники факультету МЕВ долучилися до обговорення питань розвитку ЗакарпаттяУ межах форуму відбулася жвава дискусія про позитивні та можливі негативні аспекти децентралізації. Адже на Закарпатті є населені пункти, які за рахунок туризму можуть забезпечити свій розвиток. Але є й високогірні селища з дисперсними поселеннями, де нема підприємств і заробітку від туризму.

За інформацією деканату ФМЕВ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.