Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужнівці профорієнтували молодь Закарпаття

Делегація університету на чолі з проректором Ігорем Королем зустрічалася з молоддю в центрах зайнятості кількох районів краю

0 220
Яким є студентське життя в УжНУ, на яку спеціальність можна вступити та які можливості відкриваються перед студентами найбільшого університету краю – про це та інше днями учні шкіл Закарпаття мали нагоду дізнатися з перших уст.

Ужнівці профорієнтували молодь ЗакарпаттяЗустрічі для працедавців та представників навчальних закладів із школярами влаштовували центри зайнятості краю. Звісно, об’їхати всі райони Закарпаття за день неможливо, тому спершу представники університету побували у центрах зайнятості Мукачівщини, Берегівщини та Міжгірщини. Через кілька днів відвідали Іршавський та Ужгородський.

Проректор із науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король, начальник Центру гуманітарно-виховної роботи, профорієнтації та працевлаштування Марія Яцків, начальник відділу сприяння працевлаштуванню та профорієнтації Ганна Глухова, аспірантка математичного факультету Роксолана Блажівська та студенти різних факультетів розповідали майбутнім абітурієнтам про університет та переваги навчання в ньому, міжнародні зв’язки й цікаві студентські практики. Мали з собою й брошури, з яких усяк охочий міг дізнатися інформацію про вступ та навчання на омріяному факультеті.

Ужнівці профорієнтували молодь Закарпаття«Важливо не просто закінчити школу, а й мати надалі хорошу роботу. Для цього потрібно розуміти, ким хочеш працювати й здобути відповідні знання в цій галузі, – каже проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король. – Ми розповідали школярам про можливість працевлаштування після закінчення університету. Про необхідність усвідомлення, до чого прагнеш, бачення свого майбутнього в тривалій перспективі. Університет – це такий собі злітний майданчик для успіху, а школярам варто розуміти точку, до якої прагнуть прибути в майбутньому».

Ксенія Шокіна,
фото Роксолани Блажівської
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.