Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

УжНУ урочисто вітав своїх першокурсників

Ректор Володимир Смоланка: «Йдіть уперед, ніколи не здавайтеся, змінюйте себе та світ навколо!»

0 578
Найочікуваніший момент для кожного першокурсника настав! 31 серпня після довгих очікувань та сподівань нещодавні випускники, а тепер уже студенти змогли вперше відчути себе у новому амплуа.

УжНУ урочисто вітав своїх першокурсників

Найважливіший день розпочався традиційно з виконання гімну ужнівським хором «Боян». А відтак привітали всіх присутніх позитивні та енергійні ведучі Діана Сідун-Сович та Йосип Логачов.

Володимир Смоланка
Володимир Смоланка

З напутнім словом до новоспечених студентів звернувся ректор Ужгородського національного університету Володимир Смоланка: «Ви тепер стали самостійними. Це реально перший серйозний крок у вашому дорослому житті. Ви мали прекрасних вчителів у школі і чудових викладачів матимете в університеті. Вони даватимуть вам знання, а ви, свою чергою, беріть їх сповна, будьте ініціативними, енергійними. У вас є фантастична можливість, якої немає у нас, старшого покоління – у вас є молодість і попереду ціле життя. Використовуйте всі можливості, які даватиме наш університет, ваші викладачі. Йдіть уперед, ніколи не здавайтеся, змінюйте себе та світ навколо!»

Розважали присутніх володарка ґран-прі конкурсу «Яскрава країна – 2018», студентка 4 курсу природничо-гуманітарного коледжу УжНУ Яна Голінка та вихованці центру розвитку та мистецтв «НЕБО» Марія Товтин та Алевтина Шоля.

УжНУ урочисто вітав своїх першокурсниківУжНУ урочисто вітав своїх першокурсників

Найвідповідальніші хвилини – це складання присяги студента УжНУ, найкращих за рейтингом студентів з кожного факультету вишу запросили на сцену для виконання цієї почесної та важливої місії. Ректор разом з головою студентської ради УжНУ Вікторією Кенідрою та її заступником Дмитром Дубовенко вручили першокурсникам невеликі, проте приємні подарунки, студентський квиток та ключ до університетського життя. Відтак голова студради привітала вже студентів та побажала незабутніх та неперевершених студентських років.

Завтра на студентів чекає о 16:00 ознайомча екскурсія містом (пл. Театральна, 8, біля сцени) та о 18:30 святкова шоу-програма (вул. Університетська, 14, біля головного корпусу УжНУ).

Вікторія Кенідра,
фото Віталія Завадяка та з фб-сторінки УжНУ,
відео Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.