Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В Ужгородському університеті вперше підготували менеджерів дошкільної освіти

Кафедра загальної педагогіки та педагогіки вищої школи цьогоріч випустила сімох магістрів спеціалізації «Менеджмент в системі дошкільної освіти» спеціальності «Освітні, педагогічні науки»

0 403
25 січня, як ми повідомляли, на факультеті суспільних наук УжНУ вручали дипломи магістрам, серед яких вперше було й семеро випускників спеціалізації «Менеджмент в системі дошкільної освіти» спеціальності «Освітні, педагогічні науки». Підготовку таких фахівців в Ужгородському університеті провадить кафедра загальної педагогіки та педагогіки вищої школи.
Магістри нової спеціальності
Магістри нової спеціальності
Магістри нової спеціальності
Магістри нової спеціальності

Ініціювала відкриття цієї актуальної спеціальності у виші завідувачка згаданої кафедри – доктор педагогічних наук, професор Ірина Козубовська. Під час урочистостей вона також привітала вихованців, побажавши новоспеченим магістрам міцного здоров’я, щастя, творчих успіхів і професійних досягнень.

Крім того, Ірина Василівна відзначила роботу колег, котрі  самовіддано допомагали студентам набути інтегральних, загальних і спеціальних (фахових) компетентностей щодо виконання інноваційної управлінської, моніторингової, адміністративної, фінансово-економічної, соціальної, психологічної діяльності у дошкільних навчальних закладах.

Зауважимо, що випускники спеціалізації «Менеджмент в системі дошкільної освіти» можуть бути не тільки вихователями, а й обіймати низку інших посад, як-от: керівник підрозділу у сфері освіти та виробничого навчання, директор (завідувач) дошкільного закладу, завідувач відділу у складі управління освіти, менеджер систем якості дошкільної освіти, методист чи інспектор з дошкільного виховання та багато інших.

Щиро вітаємо менеджерів дошкільної освіти з отриманням дипломів і бажаємо міцного здоров’я та дальшого розвитку свого таланту з фаху!

За інформацією доцентки кафедри загальної педагогіки та
педагогіки вищої школи Олени Попадич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.