Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Магістри ФСНу вирушили шукати свого місця в дорослому житті

Документи про вищу освіту, серед яких 60 – із відзнакою, отримало 135 випускників

1 304

Магістри ФСНу вирушили шукати свого місця в дорослому житті

Днями у холі головного корпусу УжНУ магістерські дипломи вручили вже екс-студентам факультету суспільних наук. Документи про вищу освіту, серед яких 60 – із відзнакою, отримало 135 випускників.

Випускників вітає Юрій Остапець
Своїх випускників вітає декан Юрій Остапець
Микола Трофименко
Микола Трофименко

Ведуча заходу Інгрід Абрамович привітала присутніх з урочистою подією та надала слово декану факультету Юрію Остапцю: «Любі випускники! Хочу привітати вас із офіційним переходом у доросле життя. Хоч сам факт, що ви обрали магістратуру, вже засвідчив вашу дорослість, адже це був свідомий і виважений крок, коли людина вже знає, чого хоче! Закінчилися іспити й заліки, але попереду найважливіший екзамен – життя. Сподіваюся, ви всі складете його успішно!”.

Заступник начальника Міжрегіонального управління НАДС у Львівській та Закарпатській областях Микола Трофименко зауважив, що хоч період студентських років для випускників закінчився, однак на них чекає повне можливостей і перспектив доросле життя!

Магістри ФСНу вирушили шукати свого місця в дорослому життіДиректор департаменту соціального захисту населення ОДА Михайло Петрішка побажав винуватцям свята кар’єрного зростання й успішної реалізації професійних навичок, а також зауважив, що цей знаковий день назавжди має закарбуватися в їхній пам’яті як старт дороги у зріле життя.

Соліст вокальної студії «СолоМіо» Сергій Юзьків привітав випускників незрівнянним голосом, виконавши низку музичних композицій. А магістрант Сергій Ребенок подякував за другу родину у своєму житті та за зусилля, яких викладачі щоденно докладали, щоб передати знання і навички студентам.

Відтак перейшли до урочистого вручення. Завершили свято спільними фотосетами й численними вітаннями випускників із отриманням дипломів.

Юлія Шипович
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.