Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Вийшов друком практичний довідник «Актуальні питання вітчизняного законодавства»

0 613
Вийшов друком практичний довідник «Актуальні питання вітчизняного законодавства»
Побачив світ практичний довідник «Актуальні питання вітчизняного законодавства» кандидата юридичних наук, старшого викладача кафедри кримінально-правових дисциплін та міжнародного кримінального права Ужгородського національного університету, керівника Центру правової інформації та консультацій ГО «Простір молоді» Віталія Дацюка.

Видання містить матеріали типових юридичних консультацій та роз’яснень законодавства з різних галузей права, які надавалися Центром правової інформації та консультацій Громадської організації «Простір молоді» протягом 2016 року в рамках реалізації проекту «Безоплатна правова допомога для гірських громад Великоберезнянщини». Найбільшої уваги надано практичним проблемам сучасного вітчизняного законодавства (цивільне, трудове, житлове, податкове право, право соціального забезпечення та ін.), які є актуальними як для широкого загалу, так і для працівників юридичних клінік, Центрів правової інформації та консультацій, а також всіх, хто займається науковою чи практичною діяльністю у сфері права.

Рецензенти:

Менджул Марія Василівна, кандидат юридичних наук, доцент кафедри міжнародного приватного права, правосуддя та адвокатури Ужгородського національного університету, директор КАПЛ «Вестед».

Давиденко Михайло Миколайович, директор Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Довідник рекомендований до друку кафедрою кримінально-правових дисциплін та міжнародного кримінального права Ужгородського національного університету (протокол №4 від 24 листопада 2016 року).

Видання виготовлено та розтиражовано в рамках проекту «Безоплатна правова допомога для гірських громад Великоберезнянщини», який виконувався протягом 2016 року Громадською організацією «Простір молоді» за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки уряду Канади та Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження».

Електронна версія довідника розміщена в електронному депозитарії УжНУ за посиланням.

Вл. інф.
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.