Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти спеціальності «Психологія» вперше захищали магістерські роботи

З 12 студентів, які захищали свої наукові роботи, у п’ятьох – «відмінні» оцінки

0 549
Студенти спеціальності «Психологія» вперше захищали магістерські роботи
Студенти спеціальності «Психологія» вперше захищали магістерські роботи
Нещодавно вперше відбувся захист магістерських робіт студентів-психологів Ужгородського університету. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри практичної психології та педагогіки Хмельницького національного університету, доктор психологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Євген Михайлович Потапчук.

Голова ЕК висловив задоволення якістю робіт та різноманітністю тематики. Члени екзаменаційної комісії відзначили, що актуальність досліджуваних проблем, їх теоретична основа набули в магістерських роботах належного обґрунтування, аргументації та конкретизації. Усі вони є завершеними самостійними дослідженнями, що виконані на достатньому науковому рівні з дотриманням встановлених вимог.

Студенти спеціальності «Психологія» вперше захищали магістерські роботи

Майбутні психологи ретельно підготувалися до публічного захисту своїх досліджень, що виявилося в обґрунтованості висновків, презентації найсуттєвіших досягнень, посутніх відповідях на запитання.

Заслуговує на увагу й те, що магістранти активно апробовували свої розвідки: виступали на науково-практичних конференціях різного рівня, друкували статті в наукових журналах.

Приємно, що з 12 студентів, які захищали свої наукові роботи, у п’ятьох – «відмінні» оцінки. Слід відзначити високий рівень підготовки магістрантів Мар’яни Горгош, Вікторії Піпаш, Наталії Шишоли, Надії Гриценко, Надії Григорик.

Студенти спеціальності «Психологія» вперше захищали магістерські роботи

Вітаємо наших випускників-магістрантів із заслуженим успіхом та бажаємо не зупинятися на досягнутому!

За інформацією кафедри психології УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.