Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті МЕВ презентували виставку робіт молодої мисткині Авіви Богорадової

Художниця, що переїхала до Ужгорода з Києва, тяжіє до абстракцій, зображаючи передусім внутрішні стани людей, їхні емоції

0 178

На факультеті МЕВ презентували виставку робіт молодої мисткині Авіви Богорадової

Поєднати мистецтво і науку в університетських стінах вирішила молода художниця Авіва Богорадова. Днями дівчина презентувала свій творчий доробок на факультеті міжнародних економічних відносин. На подію завітав і декан підрозділу Микола Палінчак.

Авіва переїхала до Ужгорода зі столиці й нині, як пояснює сама, зі своїми близькими планує «розвивати тут концепцію життя через мистецтво з наукою».

Дівчина розповідає: «На факультеті МЕВ вирішила показати виставку робіт різного стилю для підтримання концепції того, що стилю як такого не існує, образу як такого – теж. Є тільки істина за кадром. Представлені картини демонструють внутрішній перехід із темних тонів у світлі. І стосується це всіх нас. Це – дзеркало кожного. Ми завжди бачимо те, що хочемо бачити, тобто насправді бачимо ілюзії. І будь-який образ не є істиною».

Роботи дівчини абстрактні, проте зображають внутрішні стани людей, їхні емоції.

У холі факультету нині розміщено понад десяток робіт, серед яких «Прозріння», «Планета», «Голгофа», «Правда», «Зюк», «Небеса», «Ядро», «Причина» та ін. Виставка триває, тож усі охочі мають змогу її відвідати.

Кароліна Бучковська,
Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.