Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На філологічному факультеті обрали своїх королеву… й короля

Переможцям конкурсу Артуру Логойді і Христині Івасюк дістався неймовірний подарунок – політ на повітряній кулі

0 504
Данііл Самсонов та Раїса Ізотова
Данііл Самсонов та Раїса Ізотова
7 листопада на філологічному факультеті Ужгородського університету відбувся традиційний конкурс-презентація першачків підрозділу, під час якого зазвичай обирають факультетську Міс. Проте цьогоріч організатори врізноманітнили формат свята – обирали вже й Містера. Так-так, вам не почулося! На філфаку тепер є і Міс, і Містер!

Зала «Падіюну» того вечора була заповнена вщерть. Звісно, присутнім цікаво було побачити новий формат давнього осіннього конкурсу.

Ведучими заходу стали магістрант українського відділення, ведучий програми «Ранок на Тисі» Данііл Самсонов та студентка кафедри словацької філології Раїса Ізотова.

Галина Шумицька
Галина Шумицька

Присутніх привітала деканеса факультету Галина Шумицька: «Сьогодні наші першокурсники уперше зі сцени заявлятимуть про себе вже як «ужнівці», як «філфаківці», і наш сивочолий філфак знову буде почуватися молодим, завзятим, веселим, драйвовим, творчим. Одне слово, йому буде добре. Уперше в історії факультету наші студенти вирішили збалансувати те, що є такою важливою передумовою життя на Землі, – збалансувати чоловіче і жіноче. Бажаю всім насолоджуватися дійством, любуватися одне одним і любити наш філфак!»

До змагання «Міс та Містер факультету» зголосилися 10 учасників: п’ятірко дівчат і стільки ж хлопців. Окрім конкурсантів, глядачів також розважали народний ансамбль аматорського танцю «Кольори Карпат» з Ужгородського коледжу культури та мистецтв, першокурсники, котрі заспівали пісню про українську мову, КВН-команди «Оliv’єшки» та «Ліхіє» студентка українського відділення Нінель Юртин із піснею Jerrty Heil «Вільна каса», Софія Бурда, що заспівала пісню гурту «Антитіла» – «Там де ми є», Раїса Ізотова зі словацькою композицією.

На філологічному факультеті обрали своїх королеву… й короля Цього вечора у номінантів були чотири виходи. Під час першого глядачі познайомилися з учасниками, переглянули їхні відео. Друга поява на сцені стала для конкурсантів сумішшю традиційного й модерного: хтось виходив у вишиванці з джинсами, а хтось одягнув худі з вишитим поясом.

На філологічному факультеті обрали своїх королеву… й короляНа філологічному факультеті обрали своїх королеву… й короляВідтак перейшли до інтелектуального конкурсу. Цьогоріч питання ставили присутні. Серед того, що запам’яталося: «Що було швидше: курка чи яйце?», «Що можна приготувати на сто гривень?», «Хто тепер Прем’єр-міністр України?» та «Чому на філфаку так мало хлопців?».

Не обійшлося й без конкурсу для глядачів, учасникам якого за запальні танці подарували квитки до нічного клубу.

Під українську народну пісню у виконанні Лії Курти «Горіла сосна палала» номінанти вийшли у дизайнерських вишиваних сукнях і станцювали вальс. Відтак молодь з’явилася у вечірніх образах: хлопці – у костюмах, дівчата – у вечірніх сукнях.

На філологічному факультеті обрали своїх королеву… й короляТак непомітно наблизився й час «Х» – ось і оголошення результатів…

Отож титул «Міс усмішка» надали учасниці під номером 1 Вероніці Хланті, «Міс чарівність» стала Ольга Барановська, титулом «Міс елегантність» нагородили Христину Івасюк, «Міс ніжність» – Євгенію Чонку, а «Міс креативність» – Катерину Мешко.

У хлопців були дещо інші номінації. «Містер стиль» цьогоріч – Анатолій Футинець, «Містером оригінальністю» став Ростислав Габор, номінацією «Містер епатаж» здобув Віталій Лендєл, «Містером харизматичність» відзначили Михайла Лохмана, а «Містером артистизм» – Артура Логойду.

Містер і Міс філфаку. Переможців вітають Олег Хававчак та Олександр Білак
Містер і Міс філфаку. Переможців вітають Олег Хававчак та Олександр Білак

Також обрали «Міс та Містера дружність», а також «Міс та Містера глядацьких симпатій». Перша номінація присуджена Катерині Мешко й Артуру Логойді, друга – Христині Івасюк та Анатолію Футинцю.

Титули «Міс та Містер фото» дісталися Христині Івасюк та Артуру Логойді.

Першою віце-міс стала Вероніка Хланта, віце-містером обрали Анатолія Футинця.

Перед оголошенням найочікуванішого рішення журі вітальне слово глядачам і творцям урочистого вечора сказав заступник декана з виховної роботи Олег Хававчак. Мабуть, найприємніше авдиторії було почути, що наступний день для всіх студентів факультету – вихідний!.

І от нарешті головні номінації. «Королем та королевою» вечора стали Артур Логойда і Христина Івасюк, які дістали неймовірний подарунок – політ на повітряній кулі. Презент переможцям вручили Олег Хававчак та  заступник міського голови Олександр Білак.

 

Кароліна Бучковська,
фото Тетяни Боць
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.