Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У професійне життя вирушили ще 116 молодих економісток та економістів

У доробку цьогорічного випуску бакалаврів –14 дипломів з відзнакою

0 443
На економічному факультеті Ужгородського національного університету у п’ятницю відбулися урочистості. Викладачі, рідні й друзі зібралися, щоб відзначити закінчення важливого етапу в житті понад 100 бакалаврів й отримання ними омріяних дипломів.
Вітає випускників Віталій Сержанов
Вітає випускників Віталій Сержанов

Відкрив захід вітальним словом декан економічного факультету Віталій Сержанов: «Шановні випускники! На вашу долю припали складні часи. Ви вступили у 2020 році — на початку пандемії Covid-19. Разом із вами ми опановували технології дистанційного навчання, і, на жаль, усі чотири роки провели у такому режимі. Утім ви гідно все витримали, винесли непросте навантаження, виконали навчальний план і успішно склали всі іспити. Бажаю, щоб диплом, який ви сьогодні отримаєте, дозволив вам відкрити нові двері в житті, побачити нові обрії й розвиватися надалі».

До привітань приєдналися й завідувачі кафедр. Очільниця кафедри обліку і аудиту Вікторія Левкулич зазначила, що нині, як ніколи, країна потребує людей, які можуть змінювати все на краще. «Пам’ятайте, що великими людьми не народжуються, великими людьми стають! Бажаю вам максимально використати свій потенціал, досягти своїх життєвих цілей і посприяти відновленню й розвитку нашої країни».

Вікторія Левкулич
Вікторія Левкулич
Валерія Огородник
Валерія Огородник

Завідувачка кафедри фінансів і банківської справи Валерія Огородник теж привітала випускників: «Сьогодні у вашому житті завершується один етап і починається інший. Нехай ті дипломи, які ви отримаєте сьогодні, стануть не тільки символом вашої мудрості, а й принесуть вам велику користь. Пам’ятайте, що ви не просто фахівці, а ті молоді люди, які здатні змінити цей світ на краще».

Олександр Молнар
Олександр Молнар

«Сьогодні логічне завершення вашого навчання. До цього моменту ви йшли хтось чотири, а хтось п’ять років, і через кілька хвилин ви отримаєте омріяні дипломи. Сподіваюся, що вони дозволять вам відкрити нові перспективи й можливості. Маю надію, диплом стане для вас не лише символом закінченого навчання, а також ваших знань, компетентності та досвіду», – наголосив завідувач кафедри економічної теорії Олександр Молнар.

Випускники різних спеціальностей Олександр Деркач, Антоніна Тегза, Анюта Жук, Оксана Їжик та Валентин Вейгеші дякували захисникам України за можливість навчатися в безпеці, викладачам – за допомогу в навчанні й фахові знання, декану – за дружну атмосферу на факультеті, батькам – за підтримку, а одногрупникам – за співпрацю.

Відтак перейшли до головної частини урочистостей. Наказ ректора зачитувала заступниця декана з виховної роботи Людмила Сахарницька, а вручав дипломи випускникам декан Віталій Сержанов.

Цьогоріч економічний факультет випустив 116 бакалаврів, 14 – з яких отримали дипломи з відзнакою.

Анастасія Лабик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.