Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Біологи УжНУ – з дипломами!

З-поміж 74 цьогорічних випускників факультету четверо отримали документи про вищу освіту з відзнакою

0 381

Біологи УжНУ – з дипломами!

11 липня біологічний факультет УжНУ урочисто вручив дипломи своїм новоспеченим бакалаврам. Загалом цьогоріч їх у підрозділі 74, четверо отримали документи про вищу освіту з відзнакою.
Олександр Сливка
Олександр Сливка

Відкрив захід вітальним словом перший проректор УжНУ Олександр Сливка, який привітав випускників і зауважив, що успішне завершення навчання підтверджує високий рівень здобутих знань і практичних навичок. Закликав учорашніх студентів вступати до магістратури УжНУ, аби поглибити необхідну кваліфікацію, стати запитаними на ринку праці фахівцями й у майбутньому сприяти післявоєнному відновленню держави.

Ярослава Гасинець
Ярослава Гасинець

Деканеса факультету Ярослава Гасинець констатувала, що роки навчання нинішніх випускників були нелегкими, через складнощі, спричинені спершу пандемією, а потім воєнною агресією російської федерації на території України. «Однак ваш курс запам’ятався активною участю в наукових, спортивних, творчих заходах, а також у волонтерській діяльності», – резюмувала очільниця підрозділу, відтак побажала випускникам успіхів і щастя в мирній переможній Україні та закликала не забувати про рідний факультет, де їх завжди раді бачити спершу магістрами, а потім, після завершення навчання, – кваліфікованими фахівцями, які приходитимуть до університету, щоб поділитися з викладачами успіхами й поспілкуватися з новими поколіннями студентів.

Біологи УжНУ – з дипломами!Долучилися до привітання студентів завідувачі кафедр: ботаніки – Любов Фельбаба-Клушина, генетики, фізіології рослин і мікробіології – Михайло Вакерич, зоології – Федір Куртяк, ентомології і збереження біорізноманіття – Владислав Мірутенко, плодоовочівництва і виноградарства – Віталій Симочко. Своєю чергою, бакалаври від усього серця подякували викладачам за їхні знання, мудрість, терпіння і всебічну підтримку та побажали всього якнайкращого.

За інформацією біологічного факультету УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.