Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

24 години, щоб вижити… вижити в ІТ☺

Факультет інформаційних технологій УжНУ організовує хакатон Hack Your Mind

0 248

24 години, щоб вижити… вижити в ІТ☺

26–27 жовтня на любителів сфери ІТ або ж тих, хто хоче дізнатися про неї трохи більше в незвичному форматі, чекає унікальний захід – хакатон Hack Your Mind.

П’ять команд по п’ять осіб – і одне завдання на всіх, яке оголосять за годину до початку. Далі учасники матимуть рівно добу на його реалізацію. Усі 24 години вони будуть під прицілом камер: вестиметься стрим робочого процесу, до перегляду якого зможе долучитися всяк охочий. Доступним буде і чат-бокс.

Організатор івенту факультет інформаційних технологій УжНУ забезпечить студентів необхідною технікою, смаколиками й залучить до події менторів. При потребі вони зможуть допомогти, направити роботу в потрібне русло або й вказати на недоліки в процесі творення програмного продукту, підказати, як вирішити їх.

Набір команд уже завершений: між собою змагатимуться Afternine, Auturismo, Null, Work for food та Cyber Spells. Всі вони чекають на вашу підтримку, адже під час хакатону глядачі зможуть поспілкуватися з ІТ-шниками, проголосувати за найуспішніший проект, найкращого капітана. Кожна з команд має особистий кабінет на ресурсі hackyourmind.in.ua, де буде вся інформація про учасників, їхні напрацювання й посилання на стрими.

Окрім цього, 27 жовтня з 10.00 до 18.00 буде можливість переглянути live stream з цікавими особистостями, які вже мають певні здобутки у сфері ІТ. Вони розкажуть трохи більше про технології, свій шлях до успіху й поділяться корисними лайфхаками, тож не пропустіть!

З п’яти команд переможе лише одна, котру вибиратимуть за такими критеріями:

  • кількість відгуків, наданих команді на її персональній сторінці;
  • ревю та оцінка коду менторами;
  • кількість відвідувань/скачувань готового продукту;
  • потенціал використання та дальшого розвитку проекту.

Тобто бачимо, що без вашої підтримки й активного залучення до хакатону не обійтися☺.

Стежте за оновленнями на сайті Hack Your Mind та сторінці у Facebook.

Катерина Хижняк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.