Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У святковий день на філфаку дарували радість помічники Миколая

Деканат філологічного факультету на чолі з Галиною Шумицькою щиро вітає всіх студентів, викладачів, працівників університету з прийдешніми святами! Добра нам усім!

0 327
Філфаківські помічники Миколая :)
Філфаківські помічники Миколая 🙂
Ось і почалися зимові свята, яких усі студенти УжНУ нетерпляче чекають. Одне з найбільших і значущих – для кожного, хто вірить у диво, – День святого Миколая. Кажуть, він виконує бажання всіх слухняних студентів, що відвідують пари, а хто прогулював – має недопуск до екзаменів!

Цьогоріч особисто Миколай не мав змоги завітати на філологічний факультет, проте жоден представник цієї великої родини не залишився без солодкого подарунку. Чарівні помічники Миколая, а це, щоб ви знали, студактив підрозділу, подарували філфаківцям багато солодощів, новорічний настрій і багато незабутніх вражень.

Дарували солодощі ...
Дарували солодощі …

«Ми хотіли подарувати трохи радості. За годину побачили чимало щирих усмішок, почули багато побажань. Саме в такі моменти кожен почувається щасливим. Спочатку хотіли змінити формат привітань, але все-таки вирішили, що ідеальний варіант, аби кожен отримав хоч невеличкий, але приємний презент», – розповіла голова студради філфаку Вікторія Кенідра.

Помічники Миколая заходили в кожну аудиторію, аби привітати студентів. Не звертаючи уваги на модулі, практичні, всі раділи символічному подарунку.

і обійми на додачу :)
і обійми на додачу 🙂

Розповідає Іванна Дичка студентка 1-го курсу спеціальності «Українська мова та література. Англійська мова та література»: «Я була здивована, отримавши подарунок від Миколая в університеті. Це було справді неочікувано й приємно як для мене, так і для інших студентів».

Мирослава Борщик
Мирослава Борщик

Постать святого Миколая пов’язана не тільки із святкуванням чи подарунками, вона насамперед вчить того, що кожна людина має винагороду за добрі вчинки.

«Я з дитинства вірила в Миколая, але дуже була розчарована, коли дізналася, що це батьки купують подарунки. Цілий день тоді плакала. Але все одно я вірю, що він існує, і кожного з нас оберігає, – ділиться з Медіацентром студентка 3-го курсу спеціальності «Української мова та література. Середня освіта» Мирослава Борщик. – Мені однаково, дарувати чи отримувати подарунки, адже коли дарую щось комусь із своїх близьких, то відчуваю великий прилив внутрішньої енергії від їхнього задоволення».

На кафедрі української мови
На кафедрі української мови

Не оминув студактив і викладачів: завітали з подарунками на всі кафедри. Наставники радо фотографувалися з Миколайчиками, спілкувалися та вітали зі святами. З приємними словами звернулася до всіх викладачка кафедри української мови Грошик Галина: «Якби у мене була можливість поспілкуватися зі святим Миколаєм, я б попросила для всіх людей та колег з університету насамперед міцного здоров’я, достатку, а ще – миру у всьому світі».

На кафедрі журналістики
На кафедрі журналістики

Після того, як помічники навідалися у всі куточки філологічного факультету, не забули подарувати свято й іншим працівникам вишу, зокрема відчули наближення новорічного настрою й редакції університетської газети «Погляд» та Медіацентру УжНУ, телерадіостудія.

У редакції Медіацентру
У редакції Медіацентру
Галина Шумицька
Галина Шумицька

Головні привітання студенти підготували для деканату факультету. Саме тут творяться головні справи підрозділу, тому хотілося подарувати тутешнім «мешканцям» трохи безтурботності та святкового дива.

«Це свято зі свят у моєму житті. Я чомусь думала, що тільки в дитинстві так його чекають, але чим більше мені років, тим більше я чекаю Миколая, тим більше вірю в диво, яке приходить до мене разом із ним щороку. Це для мене вододіл між роками. Це той час, коли можна підбити підсумки і коли дуже добре мріється. Для мене це свято ще й тим особливе, що мрієш про одне, а приходить щось зовсім інше, і воно ще прекрасніше, ніж те, що ти своєю людською фантазією міг би собі придумати. Це свято унікальне, воно перевершує всі мої сподівання», – натхненно розповідає деканеса філфаку Галина Шумицька. – Я бажаю нашим читачам правдивої віри у самих себе, у спільну справу і в те, що ми самі свою реальність моделюємо».

Представники деканату
Представники деканату

Деканат філологічного факультету на чолі з Галиною Шумицькою щиро вітає всіх студентів, викладачів, працівників університету з прийдешніми святами! Добра нам всім!

Анатолій Футинець та Діана Шарко
Фото Вікторії Кенідри
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.