Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Туризмознавці УжНУ впорядковували територію «Скалки»

Представники факультету туризму та МК охоче підтримують заходи, спрямовані на поліпшення екологічного, санітарного, естетичного стану нашого університету та гуртування студентського колективу

0 173

Туризмознавці УжНУ впорядковували територію «Скалки»Туризмознавці УжНУ впорядковували територію «Скалки»

Напередодні загальнообласної толоки під гаслом «Закарпаттю – чисте довкілля» студенти-туризмознавці та викладачі кафедри туризму під керівництвом деканеси Наталії Габчак долучилися до екологічної акції з упорядкування території області та взяли участь у прибиранні закріпленої за факультетом туризму та МК території санаторію-профілакторію «Скалки».

Такі громадські заходи спрямовані на поліпшення екологічного, санітарного та естетичного стану нашого університету. А крім того, вони допомагають згуртувати студентський колектив та відчути справжній туристичний дух, популяризувати екологічну освіту серед молоді. Озброївшись необхідним інвентарем, гуртом розчистили доріжки, зібрали опале листя та гілки дерев.

Окрім робіт з упорядкування території, була й інша важлива справа ‒ ознайомлення першокурсників з університетською базою. Так званий «науковий пікнік» провели доценти кафедри туризму ‒ кандидат біологічних наук О. Пригара та біолог за духом У. Ханас, які розповіли молоді про представників ранньовесняної флори передгірних ландшафтів Карпат у межах Закарпатської області.

«Разом веселіше!» – ось таке гасло панувало під час прибирання території «Скалки». Всі доклали максимум зусиль, щоб зробити територію підрозділу рідного вишу чистішою й затишнішою. Адже кожен знає, що чисте довкілля – це й запорука гарного настрою. А активна життєва позиція, уміння взаємодіяти, включатися у спільну організовану діяльність – це те, що робить нас здоровим європейським суспільством.

За інформацією факультету туризму та МК
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.