Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Інженери УжНУ також з дипломами!

Цьогоріч ІТФ випустив 68 бакалаврів денної форми навчання та 11 – заочної

0 278
В УжНУ тривають урочистості для новоспечених бакалаврів. 11 липня одна з найбільших аудиторій головного корпусу стала місцем вручення дипломів студентам інженерно-технічного факультету.
Іван Туряниця вітає випускників
Іван Туряниця вітає випускників

Підрозділ випустив 68 бакалаврів денної форми навчання та 11 – заочної. Як зазначив декан факультету Іван Туряниця, майже всі студенти, які завершили навчання, подали документи до вступу в магістратуру. Так, з 20 випускників-бакалаврів спеціальності «Комп’ютерна інженерія» 18 вирішили навчатися далі.

Інженери УжНУ також з дипломами!«Професії, яких навчають на інженерно-технічному факультеті, є запитаними на ринку праці. Чи не щодня в деканат підрозділу надходять прохання дати спеціалістів. Нині, здається, єдиний факультет, який не має проблем із працевлаштуванням, – наш».

Також Іван Іванович згадує, якими бачив студентів на І курсі, зауважує, що тепер упізнає з першого погляду лише третину. Усміхається й тепло додає, що всі змужніли й подорослішали. Зізнається, що захист бакалаврських робіт його дуже потішив, тому випускники не лише подорослішали, а й мають потрібні знання.

Юрій Жигуц
Юрій Жигуц

Іван Опачко, завідувач кафедри електронних систем, побажав випускникам легкого шляху, на якому вони з Божою допомогою досягатимуть висот. Нагадує, що для здобуття навичок слід працювати надзвичайно багато. Зауважує, що особливо раді дівчатам на факультеті, адже вони по-особливому ставляться до професії. Пригадав і про прикрі випадки зі студентами, але відзначає, що в підрозділі борються за кожного, тому й удалося зібралися нині в такому складі.

Завідувач кафедри технології машинобудування Юрій Жигуц бажає, щоб такий самий склад зустрівся з викладачами і в магістратурі. Із сміхом пригадує студента, який захопився промовою Юрія Юрійовича і бакалаврат закінчив через 9 років. Висловив побажання, щоб не забували про своїх других батьків-викладачів, які завжди поряд упродовж років навчання в університеті.

Євгенія Самусь
Євгенія Самусь

Одна з найкрутіших, на думку студентства, як відзначає декан підрозділу, спеціальність – це міське будівництво і господарство. Завідувачка кафедри міського будівництва і господарства Йолана Голик стверджує, що цьогорічний випуск наполегливо працював, щоб, як мінімум, мати змогу перебувати в аудиторії, де проходило вручення. Йолана Миколаївна бажає розвивати свій талант кожному студенту.

Йолана Голик
Йолана Голик

Старша викладачка Євгенія Самусь від імені кафедри комп’ютерних систем і мереж побажала «легкого шляху; бажання працювати й бігати на роботу з радістю; щастя будь-якого, яке тільки можливе». Євгенія Іванівна рада усвідомити, що зустрінеться майже з усіма в магістратурі.

Діана Кайнц
Діана Кайнц

Доцентка кафедри міського будівництва і господарства Діана Кайнц розпочала привітання з простих слів: «Вітаю, ви вже наші колеги!» Діана Іванівна зауважує, що зв’язок поколінь дуже важливий, адже передавати знання потрібно не лише своїм дітям, а й будь-кому. Попросила випускників вкладати в роботу, окрім рук та розуму, обов’язково душу.

Студентка спеціальності «Міське будівництво і господарство» Діана Глодян стверджує, що навчатися було цікаво. «Кожен викладач має свій характер, свою методику навчання… Предмети були і складні, і нуднуваті, але здебільшого захопливі. Навчатися планую ще 5–6 курс».

Інженери УжНУ також з дипломами!Тож бажаємо студентам наснаги, терпіння на шляху до звершень, якомога більше позитивних вражень від кожного дня. Нехай дорога до мрій буде насичена лише легкістю та справедливістю. У добру путь!

Ірина Неменуща
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.