Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Свою головну красуню визначили і туризмознавці УжНУ

Головну корону здобула Ярослава Войнагій

0 357
Факультет туризму та міжнародних комунікацій Ужгородського університету у філармонії відзначив традиційний День першокурсника й обрав свою головну красуню.
Наталія Габчак
Наталія Габчак

Розпочали свято з вітальних слів деканеси факультету Наталії Габчак: «Дороге студентство, батьки, гості та викладачі! Всі ми нині зібралися відзначити з нашими дітьми їхнє свято. Низький уклін вам, батьки, що довірили нам своє найдорожче. Вони зараз дуже хвилюються за лаштунками, бо, можливо, хтось із них вперше вийде на сцену. Я дуже прошу не судити їх строго, а підтримувати й аплодувати. Кажіть їм, що вони найкращі. Я сподіваюся, що наше дійство пройде на хвилі цікавості, оптимізму, творчості. Бажаю всім вийти із цього залу переповненими позитивними емоціями та духом факультету туризму».

Долучився до вітань також заступник міського голови Олександр Білак. «Приємно вітати вас із цим святом. Мене питають завжди, де найкрасивіші дівчата, але я не кажу, що на вашому факультеті☺. Бо дівчата всі різні, а кожен підрозділ обирає найкрасивішу та найталановитішу для себе. Я переконаний, що переможе саме така дівчина. Бажаю всім не тільки приємного вечора, але й навчання», – висловився пан Олександр.

Свою головну красуню визначили і туризмознавці УжНУДівчата, котрі змагалися за звання найкрасивішої на факультеті, постали перед публікою в чотирьох образах. Спочатку в класичних костюмах, наступним став вихід в образі стюардес, не обійшлося без українського, а також вечірнього.

Свою головну красуню визначили і туризмознавці УжНУУ перервах між дефіле конкурсанток своїми талантами авдиторію тішили: полденсерка-туризмознавиця Каміла Кіщак, студентка Ужгородського музичного коледжу імені Д. Є. Задора Беата Банго, дівчата із професійної школи східних танців «Хабіба», танцівниця Дарина Осика, клуб східного танцю «Наргіс» та команда КВН «Ва-банк».

Свою головну красуню визначили і туризмознавці УжНУВідтак настала й найбільш хвилююча мить заходу – оголошення результатів.

Отже, «Міс фото» стала Діана Митровка; «Міс привабливість» – Ярослава Войнагій; «Міс ніжність» – Олена Волос; «Міс харизматичність» – Анжеліка Шум’яцька; «Міс посмішка» – Тетяна Сакаль; «Міс грація» – Віоріка Папанага; «Міс елегантність» – Імола Фадьяш; «Міс чарівність» – Євгенія Кічінська; «Міс глядацьких симпатій» – Діана Митровка.

І-ою віцеміс титуловано Діану Митровку, ІІ віцеміс – Євгенію Кічінську. Головну корону здобула Ярослава Войнагій.

Вітаємо всіх учасниць із їхніми титулами!

Олександра Костьо,
фото факультету туризму та МК
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.