Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Природничо-гуманітарний коледж флешмобом відзначив День Гідності та Свободи

Слава Україні! Героям Слава!

0 244
21 листопада у Природничо-гуманітарному коледжі УжНУ відбулася тематична виховна година, присвячена Дню Гідності та Свободи.
Майдан 2014 р. Фото з мережі Інтернет
Майдан 2014 р. Фото з мережі Інтернет

Із вступним словом звернулася до присутніх викладачка історії М.М. Ходанич, яка розповіла про мету та важливість заходу.

Заступник директора з виховної роботи Крістіан Степанович Папп наголосив, що Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції: Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року – Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, національну свідомість, своє прагнення до свободи.

Про споконвічне прагнення українців до волі та незалежності рідної землі розповіли студенти, які взяли участь у заході: Анастасія Клоцбах (ПР-23), Володимир  Воротинцев (ПР-23), Дмитро Сатмарі (ПР-23), Христина Леспух  (ТО-21), Наталія Болдижар (ТО-21), Яна Гвардіонова (ТО-21).

На жаль, до цього часу на території нашої держави нема спокою. Після Майдану розпочалися військові дії на сході України, де втрачено вже кілька тисяч життів солдат та мирних жителів.

Тому хвилиною мовчання учасники заходу вшанували всіх, хто пожертвував своїм життям заради майбутнього нашої держави і прийдешніх поколінь.

Живімо і пам’ятаймо!

Слава Україні! Героям Слава!

За інформацією Природничо-гуманітарного коледжу УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.