Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У професійний світ вирушило сто сорок двоє магістрів ФСН Ужгородського університету

Медіацентр долучається до привітань випускникам та бажає звершень на професійному шляху!

0 440
31 січня на факультеті суспільних наук відбулася знаменна подія – ще сто сорок двоє студентів отримали свої магістерські дипломи.

У професійний світ вирушило сто сорок двоє магістрів ФСН Ужгородського університетуВручали «перепустки» у справжнє доросле життя у фоє головного корпусу УжНУ. Привітати магістрів цього дня завітали і їхні друзі та рідні.

Розпочав захід ведучий, голова профкому студентів ФСН Володимир Попович.

Юрій Остапець
Юрій Остапець

Після традиційного Гімну України слово надали деканові факультету суспільних наук Юрієві Остапцю, який тепло привітав випускників з їхнім святом: «Від сьогодні життя ставитиме перед вами нові завдання, воно стане вашим екзаменатором. Ви отримуєте диплом у час, коли в державі відбуваються кардинальні зміни. Це час для великих звершень. Сьогодні є потреба в карколомних проєктах, блискучих ідеях та рішеннях. Нині реформується соціальна сфера, громадянське суспільство. Це саме те, де ви можете показати себе та реалізуватися. Тож успішної вам усім кар’єри, міцного здоров’я та здійснення всіх ваших задумів і мрій!»

Своє вітальне слово рідному факультету виголосила й проректорка із науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел: «Ще десять років тому, здавалося, майбутнє було лише за фахівцями, які вивчають конкретні технічні напрями: айтівцями, інженерами. Була така філософія – вивчення чогось специфічного, вузькопрофільного. А наш факультет – творчий підрозділ. Ми передаємо вам універсальні знання. У вас є все, щоб ставити перед собою найвищі завдання. Ви маєте знання, навички. Залишається тільки побажати вам завжди високо тримати голову й ставити перед собою найвищі стандарти! Будьте розумними, красивими та успішними!»

Диплом вручає Микола Трофименко
Диплом вручає Микола Трофименко

До вітань також долучилися заступник начальника Міжрегіонального управління Нацагентства України з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях Микола Трофименко та начальниця служби у справах дітей Закарпатської ОДА Світлана Якімєліна.

Окрім того, присутніх музичними композиціями вітали представники студії «Solomio» Вікторія Максимова та Сергій Юзьків, які виконали кілька чуттєвих пісень, зокрема відомий трек Еда Ширана «Perfect».

Насамкінець випускники зробили традиційне спільне фото та, звісно ж, підкинули конфедератки.

Отож і ми долучаємося до привітань випускникам та бажаємо їм звершень на професійному шляху!

Кароліна Бучковська
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.