Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На біологічному факультеті оновлюють освітньо-професійні програми відповідно до вимог часу

У засіданні робочих груп ОПП «Біологія» зі спеціальністі 091 «Біологія та біохімія» взяли участь гаранти освітніх програм та представники роботодавців, у яких працюють випускники факультету

0 629
Нещодавно на біологічному факультеті відбулося чергове засідання робочих груп освітньо-професійної програми (ОПП) «Біологія» зі спеціальністі 091 «Біологія та біохімія» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти. Обговорили питання щорічного оновлення й перегляду ОПП.

На біологічному факультеті оновлюють освітньо-професійні програми відповідно до вимог часуНа зустрічі були присутні гаранти освітніх програм, члени робочої групи, представники роботодавців ‒ працівники й очільники лабораторій, державних установ та клінік, у яких працюють випускники, – А.О.Патрус  (Лабораторія “Астра-Діа”), О.І.Маковецька (ДУ «Закарпатська обласна фітосанітарна лабораторія»), Н.Ю.Бобрик  (ЛДЦ ТОВ «Кредоклінік»), М.В.Савенко (багатопрофільний медичний центр «VeroMed» у м. Ужгороді), д.б.н., проф. Ф.Д.Гамор  (Карпатський біосферний заповідник).

Гаранти освітніх програм магістерського (проф. М.В. Кривцова) та бакалаврського (доц. В.В. Мірутенко) рівнів ОПП «Біологія» за спеціальністю 091 «Біологія та біохімія» доповіли щодо пропозицій оновлення і доповнення ОПП. Учасники засідання надали пропозиції, врахували результати анкетування викладачів і здобувачів освіти ДВНЗ «УжНУ», обговорили інновації та доповнення щодо оновленого проєкту програми, який був оприлюднений на сайті університету для громадського обговорення.

Завершили засідання формулюванням висновків змін відповідно до результатів громадського обговорення проєкту ОПП «Біологія» за спеціальністю 091 «Біологія та біохімія» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти, внесли відповідні доповнення до оновленої програми. Ухвалили рішення щодо подання нової редакції ОПП на затвердження Вченої ради УжНУ.

За інформацією біологічного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.