Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На ФСН влаштували психологічні діалоги між студентами, викладачами і практичними психологами міста Ужгорода

Бінарну лекцію як інноваційну педагогічну технологію запропонувала і реалізувала для першокурсників ст. викладачка кафедри психології УжНУ Світлана Ісаєвич

0 1 146

На ФСН влаштували психологічні діалоги між студентами, викладачами і практичними психологами міста Ужгорода

Нещодавно загальноуніверситетську відкриту лекцію, присвячену професії практичного психолога та її особливостям у різних сферах суспільної практики, для першокурсників-психологів провела ст. викладачка кафедри психології УжНУ Світлана Ісаєвич.

Бінарна лекція як інноваційна педагогічна технологія в сучасній вищій освіті стала цікавим інструментом організації психологічних діалогів між студентами, викладачами і практичними психологами міста Ужгорода.

Керівниця організації ЗРЦСТРПО «Вибір», практичний психолог Василина Марко та її колега пані Марія поспілкувалися зі студентами про особливості волонтерської діяльності психологів. До слова, їхня співпраця з кафедрою психології триватиме. Саме на базі Центру майбутні психологи зможуть виробити професійні навички роботи з діагностичними методиками. Не зайвою буде й щира бесіда з вихованцями Центру.

Успішна співпраця наших колективів сприятиме дальшій соціально-психологічній адаптації й реабілітації людей з особливими потребами в нашій області.

Чималу зацікавленість у студентів викликали психологічні діалоги з гештальт-терапевтом, перинатальним психологом  Тетяною Попович. Її професійні настанови щодо обрання свого напрямку в психології та заглиблення в конкретну проблему щиро відгукнулися слухачам.

Психолог Ірина Панкулич ознайомила молодь з особливостями роботи фахівця в центрі зайнятості. Жвава й насичена прикладами з особистої практики розмова теж надовго запам’ятається першокурсникам.

Студенти дякували гостям і викладачам кафедри психології за організовану творчу зустріч у межах освітнього процесу. Цінними були висловлювання здобувачів освіти про те, що відчувається відверта, доброзичлива співпраця психологів, а не конкуренція. Це ще раз підтверджує, що професійна кооперація – це велика сила і запорука успіху в збереженні ментального здоров’я населення України.

За інформацією старшого викладача кафедри психології Світлани Ісаєвич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.