Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Лабораторні – в ботанічному саду університету

Студентство ознайомилося з видовим складом ранньовесняної флори, спостерігало явища коливання термінів цвітіння залежно від погодних умов

0 607
Дисципліни, які викладають на біологічному факультеті, зокрема й педагогічної спрямованості, нерідко доцільно організовувати просто неба. Тож не дивно, що днями лабораторні заняття зі студентами відбулися на базі ботсаду УжНУ.
Лабораторні – в ботанічному саду університету

Молодь мала змогу ознайомитися з видовим складом ранньовесняної флори, спостерігати явища коливання термінів цвітіння залежно від погодних умов, зокрема побачити особливо раннє, як порівняти з багаторічною нормою, вступання в фазу цвітіння цієї групи рослин. Спостереження за флуктуаціями в періодах цвітіння має важливе значення для розуміння змін у вегетаційному процесі рослин як на градієнті різних років, так і під впливом кліматогенних змін. Все це стане майбутнім педагогам у пригоді під час викладання екологічних та біологічних дисциплін у навчальних закладах.

А що в колекції ботсаду представлено й чимало лікарських рослин, то екскурсії на такий зразок сприятимуть ліпшому засвоєнню знань про представників лікарських рослин та особливості їхньої біології й для студентів медичного факультету спеціальності «Фармація».
Лабораторні – в ботанічному саду університету

За інформацією біологічного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.