Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Практику судових засідань і далі опановують юристи УжНУ

Завдяки професору кафедри кримінального права та процесу УжНУ Василю Копчі молодь вкотре набиралася професійного гарту в Ужгородському міськрайонному суді

0 120
Днями здобувачі вищої освіти денної форми навчання юридичного факультету УжНУ мали змогу відвідати судове засідання в Ужгородському міськрайонному суді, де розглядали кримінальні й цивільні провадження за різні правопорушення, передбачені Карним та Цивільним кодексами України.

Практику судових засідань і далі опановують юристи УжНУВиїзне ознайомче заняття було організоване і проведене професором кафедри кримінального права та процесу УжНУ Василем Копчею.

Майбутні правники мали нагоду побачити початок розгляду кримінального та цивільного провадження суддею Ужгородського міськрайонного суду В.Й. Данком, а також сам процес дослідження всіх документів справи, допит підозрюваного в крадіжці, який перебував у розшуку Хустського відділку поліції щодо кримінального правопорушення. Увага студентів була зосереджена й на виступах прокурора та адвоката відповідно до їх професійних обов’язків.

Крім того, майбутні правники стали свідками й розгляду цивільної справи щодо спорудження будинку на земельній ділянці, що не призначена для будівництва.

За інформацією кафедри кримінального права та процесу юридичного факультету УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.