Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Понад 80 бакалаврів географічного факультету отримали свої дипломи

Документи про освіту вручили випускникам спеціальностей «Географія», «Середня освіта. Географія», «Геодезія та землеустрій», «Лісове господарство» та «Природнича географія»

0 283
Бакалаври денної і заочної форм навчання спеціальностей «Географія», «Середня освіта. Географія», «Геодезія та землеустрій», «Лісове господарство» та «Природнича географія» 14 липня отримали дипломи про вищу освіту.

Понад 80 бакалаврів географічного факультету отримали свої дипломиПривітати новоспечених фахівців прийшли батьки і друзі, викладачі, керівництво вишу, а також заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА Михайло Гайдур і начальниця відділу державної експертизи ГУ Держгеокадастру у Закарпатській області Ірина Цогла.

Іван Калинич
Іван Калинич

Декан факультету Іван Калинич пригадав: «У вашому студентському житті були радості, практики, подорожі. Тут із нами ви подорослішали. І ми дорослішаємо разом із вами. Сьогодні ви вже фахівці, від яких залежить добробут ваших сімей і нашого суспільства».

Вітаючи випускників, проректор УжНУ Ігор Король зауважив: «Життя — як спіраль. І все у ньому повторюється. Ви вже 4 роки жили студентським життям, долали труднощі дистанційного і гібридного навчання. Ви вже не вперше випускники. І сьогодні знову отримуєте документи про освіту. Тепер маєте усвідомлення, що можете працювати як успішні спеціалісти. І хай труднощі, що ви переборювали, якості, які здобували, допомагають вирішувати всі життєві перипетії. Нехай новий рівень життя буде для вас успішним, а здобуті знання стають у пригоді».

До вітань також долучилися завідувач кафедри фізичної географії та раціонального природокористування Степан Поп та завкафедри геодезії, землеустрою та геоінформатики Владислав Пересоляк.

Від імені студентів слова подяки університетові висловив Іван Сухан.

Понад 80 бакалаврів географічного факультету отримали свої дипломиВ УжНУ вже триває вступна кампанія, тож, шановні бакалаври, побачимося у магістратурі!

Медіацентр УжНУ
Фото Віталія Завадяка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.