Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Айтішники УжНУ – з дипломами!

Визначну подію відсвяткували 90 бакалаврів, що закінчили денну і заочну форми навчання

0 628

Айтішники УжНУ – з дипломами!

13 липня на факультеті інформаційних технологій УжНУ була визначна подія – дипломи про закінчення бакалаврату одержували випускники факультету.
Айтішники УжНУ – з дипломами!
Ігор Король вітає випускників

Усього на денній формі документи про вищу освіту дістало 66 випускників зі спеціальностей «Комп’ютерні науки», «Програмна інженерія» та колишні випускники ПГК УжНУ зі скороченою формою навчання. Дипломи про закінчення бакалаврату отримали також 24 заочники факультету. Разом, таким чином, цю подію відсвяткувало 90 чоловік, а з врахуванням близьких, друзів, викладачів факультету, які прийшли на це дійство, – ще більше.

Із привітальним словом до випускників звернувся проректор УжНУ, професор Ігор Король. З побажаннями великих успіхів в роботі, стрімкого кар’єрного зростання та щастя в особистому житті виступили декан факультету Ігор Повхан, завідувач кафедри програмного забезпечення систем, доцент Юрій Білак, завідувач кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін, доцент Олександр Лавер та доцент кафедри інформаційних управляючих систем та технологій Олександр Левчук.

Айтішники УжНУ – з дипломами!
Ігор Повхан з випускницею

Зі словами найщирішого привітання до присутніх випускників-бакалаврів звернувся працівник факультету Вальтер Вольфсбергер, який нині перебуває у відрядженні в Пуерто-Рико. Виступи ораторів неодноразово переривалися тривалими оплесками.

Присутніх приємно вразили студенти факультету – співак-репер Віктор Мікловш і Тетяна Кут зі своїм феєричним діод-шоу, студентка ПГК УжНУ Яна Голінка зі своїми композиціями та уродженець сонячної Африки – студент-медик Джей Копф.

На завершення хочеться висловити щиру подяку заступнику декана з виховної роботи, доценту Ігорю Ляху, студентам Роману Бланару та Станіславу Долику, без активної участі яких це свято не було б таким цікавим та захопливим.

За інформацією завідувача кафедри інформатики та
фізико-математичних дисциплін, доцента Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.