Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ряди економістів поповнилися новим поколінням дипломованих фахівців

Успішної вам самореалізації, дорогі випускники!

0 236

Ряди економістів поповнилися новим поколінням дипломованих фахівців

13 липня у великому залі ректорату УжНУ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів бакалаврам економічного факультету. Випускники підрозділу, які ще нещодавно були його студентами, отримали довгоочікувані посвідки про вищу освіту.

Ряди економістів поповнилися новим поколінням дипломованих фахівцівВедучою заходу стала магістрантка факультету, голова студентської ради УжНУ Вікторія Микулянець. Найпершому привітати бакалаврів вона надала можливість декану підрозділу Віталію Сержанову. Він наголосив на перевагах здобутої освіти, на актуальності й потрібності знань, а також розповів про нові спеціалізації, які вже цього року відкриті для абітурієнтів, та нагадав про широкі можливості, що економічний факультет пропонує своїм вихованцям – майбутнім професіоналам.

Наступним до слова запросили завідувача кафедри обліку і аудиту Йосипа Даньківа. Він привітав 20-й випуск своєї кафедри та побажав усім випускникам міцного здоров’я, щастя й радості в житті. Відак колишнім студентам вручили сертифікати про завершене навчання в онлайн-системі SaaS з програми обліку й аудиту.

До привітань долучилися також доцент кафедри фінансів і банківської справи Оксана Чубарь та завідувач кафедри економічної теорії Олександр Молнар. Тоді випускниці економічного факультету в окремих промовах подякували колегам та викладачам за роки навчання.

Ряди економістів поповнилися новим поколінням дипломованих фахівцівПісля завершення нагородження бакалаври традиційно запустили в повітря конфедератки та зробили спільну світлину з деканом.

Антоніна Чундак,
фото Євгена Оборевича
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.