Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Айтівці УжНУ «миколаїли» на Великоберезнянщині

Колективним спонсором благодійного заходу в сиротинці стали викладачі факультету інформаційних технологій

0 184
Факультет інформаційних технологій Ужгородського університету відомий не тільки високими показниками в навчанні, науковій діяльності та спорті, а й благодійними справами. Щороку, коли Святий Миколай роздає діточкам подарунки, наші айтівці з аналогічною метою відвідують сиротинці Закарпаття.
Олег Рябощук освоює професію Святого Миколая :)
Олег Рябощук освоює професію Святого Миколая 🙂

Цього року бригада представників ІТ-підрозділу в складі заступника декана з виховної роботи факультету Ігоря Ляха, асистента Павла Федорки та студентів-ентузіастів Олега Рябощука, Аліни Дички, Тетяни Славської та Андрія Мушки відвідала напередодні свята Великоберезнянську загальноосвітню санаторну школу-інтернат І–ІІІ ступенів.

Радості дітей від спілкування з ужнівцями, а ще більше – від подарунків, не було меж. Сподіваємося, що такі візити будуть продовжуватися надалі. Запорукою цього є особливо теплі й ділові стосунки між ІТ-факультетом та дирекцією Великоберезнянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І–ІІІ ступенів.

Діти подякували айтівцям святковим концертом
Діти подякували айтівцям святковим концертом

Варто відзначити активність викладачів факультету інформаційних технологій, які виступили колективним спонсором цього благодійного заходу.

За інформацією завкафедри інформатики та
фізико-математичних дисциплін, доцента Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.