Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Аспірант стомату став призером конференції Національної академії медичних наук України

На черзі в Мирослава Гончарука-Хомина, котрий форсовано завершує дисертаційне дослідження, ще одні квітневі виступи в столиці й травневі доповіді на конференціях у Варшаві (Польша) та Баден-Бадені (Німеччина)

0 381
Аспірант стомату став призером конференції Національної академії медичних наук України
Мирослав Гончарук-Хомин
Аспірант УжНУ, асистент кафедри ортопедичної стоматології та кафедри громадського здоров’я й гуманітарних дисциплін Мирослав Гончарук-Хомин виборов призове місце на Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених, присвяченій 25-річчю від дня заснування Національної академії медичних наук України.

Конференція відбувалася 23 березня на базі установ Національної академії медичних наук, тому під час роботи форуму учасники мали нагоду взяти участь не тільки в секційних засіданнях, а й у навчально-практичних майстер-класах.

Аспірант стомату став призером конференції Національної академії медичних наук УкраїниДипломи переможцям вручав сам президент НАМН – академік Віталій Цимбалюк, який особисто привітав кожного й побажав нових звершень в майбутньому.

Мирослав Гончарук-Хомин представляв на конференції свої наукові напрацювання, що стосувалися можливостей графічного аналізу результатів рентгенологічної діагностики зубо-щелепового апарату, та перспектив їх упровадження в імплантологічній та судово-стоматологічній сферах. Ці аспекти становлять частину кандидатської дисертації молодого науковця, яку він, до слова, форсовано завершує.

На черзі в Мирослава – ще одні квітневі виступи в столиці й травневі доповіді на конференціях у Варшаві (Польща) та Баден-Бадені (Німеччина), тож побажаємо йому успіху і на майбутніх наукових форумах!

За інформацією стоматологічного факультету УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.