Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужнівці влаштували благодійну акцію для школярів Берегівського ліцею імені Есе Томаша

Для дітей зібрали, закупили й відвезли солодощі, іграшки, речі першої потреби

0 149

Ужнівці влаштували благодійну акцію для школярів Берегівського ліцею імені Есе Томаша

Поїздки до дитячих будинків вже стали доброю традицією в нашому університеті. І це однозначно є великою заслугою, адже нема нічого важливішого, ніж творити добро, хоч це й надзвичайно кропітка робота.

Ще напередодні новорічних свят профком студентів УжНУ започаткував благодійну акцію для дітей, що навчаються в Берегівському ліцеї імені Есе Томаша. На ініціативу відгукнулося чимало студентів з усіх факультетів нашого вишу, які приносили речі та іграшки. Також удалося зібрати суму коштів, якої вистачило на закупку речей першої необхідності та солодощів для всіх діток, яких у ліцеї – близько двохсот сорока.

Ужнівці влаштували благодійну акцію для школярів Берегівського ліцею імені Есе ТомашаПоїздка до Берегова відбулася вже після свят, на заваді не стала й снігова погода. Долучилися як члени профкому, так і просто охочі студенти.

У берегівському закладі навчаються та мешкають діти від шести до вісімнадцяти років. Удалося поспілкуватися з найменшими школяриками. На момент нашого приїзду в ліцеї перебувало п’ятдесят дітей, з якими ми весело провели час. Поласувавши солодощами, дітки зібралися в актовій залі, де розказували різдвяні вірші та колядували двома мовами – українською та угорською. Команда студентів також не пасла задніх і продемонструвала свої вокальні здібності, чим дуже повеселила юних талантів.

Хочеться відзначити, що студенти традиційно взяли активну участь в процесі підготовки до цієї поїздки, багато з них охоче долучиться й до наступних акцій. Подарувати діткам радість виявилося не так уже й складно, якщо старатися всім разом, а це ужнівці вміють.

Катерина Путрашик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.