Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Магістри факультету МЕВ теж дипломовані

Цьогоріч підрозділ відрядив у світ професії 76 випускників

0 335

Магістри факультету МЕВ теж дипломовані

Днями ще один важливий крок у житті ступили 76 магістрантів факультету міжнародних економічний відносин – отримали дипломи і звання «Магістр».
Рената Шеверя та Олександра Черешня
Рената Шеверя та Олександра Черешня

Захід розпочали студентки ІІ курсу Рената Шеверя та Олександра Черешня, привітавши присутніх з важливим святом для кожного.

Микола Палінчак
Микола Палінчак

Традиційно право відкриття урочистостей і першого вітального слова надали декану факультету МЕВ Миколі Палінчаку: «Як швидко летить час… Ще вчора ви були першокурсниками, сьогодні ж отримаєте дипломи магістра. За цей час ви стали не тільки професіоналами, ви здобули чимало друзів. За роки навчання навчилися комунікувати, допомагали нам у громадській діяльності факультету. Професорсько-викладацький колектив створив вам непогане, комфортне середовище для навчання і надав потрібні навички для майбутньої професії. Впевнений, що зможете реалізуватися і ми будемо вами пишатися. Пам’ятайте свою альма-матер!»

Тічаф Дан
Тічаф Дан

Трохи новоспечені магістри і поностальгували: під час перегляду відеоролика встигли і поплакати, і посміятися від душі.

Драйвовою піснею «My city» запалив зал, додав упевненості та рішучості перед найважливішим моментом студент Тічаф Дан.

Для вручення дипломів за спеціальністю «Міжнародні Магістри факультету МЕВ теж дипломованіекономічні відносини» запросили декана Миколу Палінчака та завідувача кафедри міжнародних економічних відносин Володимира Приходька. До привітань магістрів долучився завідувач кафедри міжнародної політики Ален Панов. Відтак разом із Миколою Михайловичем дипломи випускникам спеціальності «Прикладна лінгвістика» вручав завідувач кафедри прикладної лінгвістики Михайло Полюжин.

Наталія Дідик
Наталія Дідик

З легкою усмішкою і сумом в очах до пристутніх звернулася колишня голова студради, випускниця Наталія Дідик: «Я маю честь говорити від імені випускників факультету міжнародних економічних відносин. Минуло понад п’ять років, як ми, «зелені», прийшли на факультет. Тепер він став для нас другою домівкою, де кожен день був цікавий, насичений подіями та новими враженнями. Нам завжди говорили, що студентські роки найкращі, найяскравіші. Ми стоїмо на сцені з дипломами, а в пам’яті у нас сотні чудових моментів студентського життя. Хочу висловити безмежну вдячність викладачам: ви кожного з нас навчали, мотивували, підштовхували до істини. Подякувати потрібно і людям, які нас виховали, які турбувалися найбільше, які нині відчувають гордість за своїх дітей».

На знак подяки вже колишні студенти вручили декану та всім викладачам маленький солодкий подарунок.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.