Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Професор Микола Палінчак взяв участь у лекції індійського науковця

З першого вересня навчання на факультеті МЕВ має розпочати ціла група студентів з Індії

0 646
Професор Микола Палінчак взяв участь у лекції індійського науковця
Нещодавно в Інституті філософії імені Григорія Сковороди НАН України у рамках інформаційного семінару лекцію на тему «Традиція та сучасність як єднання сердечності та інтелектуальності» прочитав Раві Морган Гупта. Порушене питання зацікавило присутніх, викликало жваву дискусію.

Під час лекції також презентували книжку «Чайтанья – вайшнавська веданта Дживи Госвамі: коли знання зустрічається з відданістю». Учасником семінару став і декан факультету міжнародних економічних відносин УжНУ, голова Закарпатської обласної організації Української асоціації релігієзнавців, професор Микола Палінчак.

Професор Микола Палінчак взяв участь у лекції індійського науковця

Раві Морган Гупта – доктор філософських наук, професор кафедри релігієзнавства Чарльз Ред університету, керівник релігієзнавчої програми в університеті Юта (США), постійний член Оксфордського центру індологічних досліджень та екс-президент Товариства індо- християнських досліджень.

Раві Моган Гупта має чотири викладацькі нагороди, премію національного фонду гуманітарних наук (NEH), дві дослідницькі стипендії в Оксфорді та книжкову нагороду. Він автор п’яти книжок і багатьох статей.

Цікаво, що пан Гупта вступив до університету у 13 років. Вже у 17 років здобув вищу освіту з філософії та ступінь бакалавра з математики, заслуживши найвищу університетську відзнаку. У 22 роки здобув ступінь доктора філософії (PhD).

Приємно також зауважити, що на факультеті міжнародних економічних відносин Ужгородського університету навчається студент з Індії, а з першого вересня навчання тут має розпочати ціла група індійської молоді.

За інформацією факультету міжнародних економічних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.