Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

День першокурсника відзначили коледжани УжНУ

0 401
День першокурсника відзначили коледжани УжНУ
День першокурсника відзначили коледжани УжНУ
Нещодавно першокурсники Природничо-гуманітарного коледжу Ужгородського університету відзначили своє перше студентське свято. Дійство відбулося в СЦД «Ювентус», який на один вечір став справжнім епіцентром студентської творчості.

День першокурсника відзначили коледжани УжНУ

Ведучі привітали цьогорічних новачків зі вступом до коледжанської родини і традиційно почали з переклички, аби перевірити присутність усіх курсів. Відтак кожна група представляла себе, показуючи презентацію з фото та доповнюючи таке знайомство творчими виступами.

Першими на сцені з’явилися представники груп «Право-11» та «Право-12». Вони жартували про насичене теперішнє життя в рідному закладі, співали пісень, а студентка Наталія Цап продекламувала поезію. Майбутні фахівці комп’ютерної галузі «КН-11» та «КН-12» «зачепили» зал душевними виступами. Так, талановитий першокурсник віртуозно зіграв на баяні, а Крістіна Бенків зворушила піснею «Мамо, не плач».

День першокурсника відзначили коледжани УжНУ

Прозвучав і авторський вірш другокурсниці з групи «Право-21» Лідії Мигалеги «Розмова з колишнім братом», що виявив глибокі патріотичні почуття дівчини. До вітань першокурсників долучилася їхня старша колега Анастасія Хархаліс, котра вправно виконала танцювально-гімнастичний номер. А от студент Андрій Файван зарядив аудиторію драйвовою грою на гітарі.

Студенти «ФК-БО» теж продемонстрували свої вміння: співали, показали гумористичний номер «Випадок у банку». А Беата Чабіна здивувала всіх лазерним шоу.

Першачки-туризмознавці також представили свій курс: жартували, відтак на чолі з Яною Головко заспівали «Пісню за Україну», а весь зал запалив вогники й підспівував разом із «ТО».

День першокурсника відзначили коледжани УжНУ

Володимир Росоха зі студентами

Останнім виходом стало виконання символічної пісні «Все буде добре» всіма учасниками заходу. Завершив святкування директор коледжу Володимир Росоха, що подякував своїм студентам за хороше представлення ПГК на конкурсі «Студентська осінь – 2016». Першачкам, котрі нині засвідчили кмітливість, талант, сміливість, побажав і надалі гідно тримати марку свого навчального закладу та бути успішними у навчанні.

Катерина Хижняк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.