Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Юристи-міжнародники прагнуть створити наукову школу

На юридичному факультеті відбулося організаційне засідання серії наукових семінарів «Актуальні проблеми сучасного міжнародного права та міжнародних відносин»

0 284
Юристи-міжнародники прагнуть створити наукову школу
Юристи-міжнародники прагнуть створити наукову школу
27 жовтня на юридичному факультеті відбулося організаційне засідання серії наукових семінарів «Актуальні проблеми сучасного міжнародного права та міжнародних відносин». Студенти спеціальності «Міжнародне право» разом із завідувачем кафедри міжнародного права Георгієм Динисом обговорили тематику зустрічей, їх регулярність та спробували висловитися з приводу міжнародного права та гібридних війн.

За словами керівника наукових семінарів, професора Георгія Диниса, такі зібрання мають виявити студентів зі схильностями до наукових досліджень та допомогти їм розвивати свої здібності. Щоразу молодь обиратиме тему для обговорення, будуть визначені тези, а науковці кафедри міжнародного права консультуватимуть учасників семінару. Зустрічі відбуватимуться у форматі круглого столу, в якому братимуть участь як студенти, так і викладачі зі сфери міжнародного права, міжнародних відносин, країнознавства, правознавства тощо. 6–7-хвилинні виступи будуть спиратися на основні юридичні документи та наукову літературу.

Юристи-міжнародники прагнуть створити наукову школу

Учасники наукового семінару

«Науковий семінар має на меті виробити навички аналітичних досліджень у сфері міжнародного права, створити школу нового мислення на основі стандартів класичної академічної науки та сучасної світової практики досліджень із використанням системних та міждисциплінарних методологій наукових розвідок», – коментує Георгій Динис.

Під час організаційного засідання студенти-міжнародники висловилися з приводу обраної теми та послухали рекомендації щодо виступів і підготовки до них від свого керівника.

Чергову зустріч запланували на другу половину листопада.

Іванка Когутич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.