Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

День Збройних сил України відзначили на кафедрі військової підготовки УжНУ

На святкові заходи завітали не лише нинішні курсанти, а й випускники, що вже працевлаштувалися у силових структурах

0 124
Двадцять восьму річницю Збройних сил України днями відзначила кафедра військової підготовки Ужгородського національного університету. На святкові заходи завітали не лише нинішні курсанти, а й випускники, що вже працевлаштувалися у силових структурах.
Ігор Король
Ігор Король

Першим ужнівських військовиків привітав проректор Ігор Король: «28 років тому я навчався там, де сьогодні лігво нашого ворога. І я бачив, як вони дрейфували від показної дружби до несприйняття нас як самостійної та незалежної держави. У 2014 році, з початком війни, ми відкрили військову кафедру, і нині вона є кузнею кадрів для різних силових структур України. Багато викладачів та випускників нашого підрозділу служили і служать на Донбасі. Робіть якнайкраще свою роботу, будьте успішними в житті і захищайте Україну. Ми будемо підтримувати свою армію, щоб не годувати чужу».

Василь Олійник нагороджує студентку КВП
Василь Олійник нагороджує студентку КВП

Завідувач кафедри Василь Олійник підкреслив: «У тексті присяги є слова «служити українському народові». У відповідальний час народ із особливою увагою дивиться на своїх визволителів. Діти народу, українські воїни, є надійним гарантом суверенітету нашої держави. Це свято – данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули за свободу, волю та незалежність України».

Відтак слово мали викладачі кафедри, а випускники розповіли про свій досвід роботи у силових структурах краю, як-от ЗСУ, поліції, СБУ, прокуратурі тощо.

Презентували й вітальний відеоролик – звернення студентів, що навчаються на кафедрі до військовослужбовців, які боронили й боронять українську незалежність.

#ЗСУ28 З Днем Збройних сил України!!!

Студенти КВП УжНУ вітають з Днем Збройних сил України чоловіків і жінок, які не відступають назад та йдуть тільки за перемогою, сміливих і відважних, сильних і безстрашних військовослужбовців! #ЗСУ28

Опубликовано Кафедра військової підготовки УжНУ Четверг, 5 декабря 2019 г.

На свято також завітали гості з подарунками: кафедрі подарували обігрівач, викладачів нагородили відзнаками, а студенти ПГК подарували присутнім музичні й танцювальні номери.

День Збройних сил України відзначили на кафедрі військової підготовки УжНУ
Редакція Медіацентру приєднується до вітань. Слава Україні! Героям слава!

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.