Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

До Міжнародного дня студента в УжНУ влаштували турнір з чоловічого волейболу

Перемогу в змаганнях відсвяткували представники факультету здоров’я та фізичного виховання

0 99

До Міжнародного дня студента в УжНУ влаштували турнір з чоловічого волейболу

Наближається Міжнародний день студента, тож в Ужгородському університеті вже запланували низку заходів. Цього тижня на молодь чекають змагання з чоловічого і жіночого волейболу, кіберспорту, благодійний концерт, а на завершення студенти зустрінуться з ректором вишу Володимиром Смоланкою.

Як розповідає проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король, цього року серед активних спортивних змагань студенти обрали саме волейбол. Традиційно відбудуться чоловічий і жіночий турніри. Натомість ігри з футболу та баскетболу обіцяють організувати навесні.

Розпочали тиждень змаганням з чоловічого волейболу. У запеклій боротьбі за титул чемпіона зійшлися 13 факультетських команд.

Перші ігри провели в чотирьох групах по 3–4 факультети в кожній. Точилася напружена боротьба, адже кожна команда прагнула пройти до наступного етапу. За підсумками групових ігор, до півфіналу вийшли факультети здоров’я та фізичного виховання, інформаційних технологій, математики та цифрових технологій і медфак.

У цьому раунді  грали в парах. Факультет здоров’я та фізичного виховання здобув перемогу над ФІТ (2:1), а медичний факультет обіграв ФМЦТ (0:2).

У матчі за 3-є місце інформатики взяли гору над математиками з рахунком 2:0, здобувши бронзову нагороду турніру.

Фінальний матч став справжньою битвою титанів. Команди ФЗФВ та медфаку продемонстрували неймовірну гру. Жоден із суперників не бажав поступатися перемогою. У підсумку команда факультету здоров’я та фізичного виховання все ж виявила свою перевагу (2:0) і стала чемпіоном університетського турніру з волейболу.

Нагороджували призерів проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король, голова профкому студентів Олександр Баран та в. о. голови студради Мирослава Гринчук.

Хлопці радіють перемозі й передають естафету дівчатам, які змагатимуться за волейбольну університетську першість у середу. Стежте за нашими публікаціями.

Анастасія Лабик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.