Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

До студентів-правників з відкритою лекцією завітали працівники юстиції

Молодь ознайомили з проектом «Я маю право!» та системою безплатної правової допомоги, а також пілотними проектами Мін'юсту щодо реєстрації документів цивільного стану

0 241

До студентів-правників з відкритою лекцією завітали працівники юстиції

До студентів-правників з відкритою лекцією завітали працівники юстиції
Ульяна Тимків
27 березня до студентів юридичного факультету напряму підготовки «Міжнародне право» завітали з відкритою лекцією працівники Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області.

Доцент кафедри цивільного права та процесу Марія Менджул зауважує, що такі заходи на юридичному факультеті є традиційними, оскільки і керівництво, і кожен викладач орієнтує студента на можливості обраної професії, а зустрічі молоді з юристами-практиками є цінним доповненням навчального процесу.

Цього разу другокурсники зустрілися з головними спеціалістами закарпатської юстиції Владиславом Товтином та Уляною Тимків. Владислав Товтин ознайомив молодь з проектом «Я МАЮ ПРАВО!» та системою безплатної правової допомоги. Крім того, студентів було ознайомлено з інформацією про зміни до чинного законодавства стосовно порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів.

До студентів-правників з відкритою лекцією завітали працівники юстиціїТакож цікавою для молоді була інформація від представниці обласного відділу ДРАЦС Уляни Тимків про реєстрацію народження та про такі чинні пілотні проекти Мін’юсту, як видача свідоцтв про народження дитини безпосередньо в пологовому будинку, шлюб за добу, електронні послуги через «Онлайн-будинок юстиції», оформлення апостилю та інші.

За інформацією юридичного факультету УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.