Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Тиждень вступної кампанії: серед абітурієнтів коледжу найбільше охочих стати програмістами та правниками

Попереду — ще тиждень прийому заяв

0 212

Тиждень вступної кампанії: серед абітурієнтів коледжу найбільше охочих стати програмістами та правниками

Першого липня стартувала вступна кампанія до Природничо-гуманітарного коледжу УжНУ. Прийом документів від абітурієнтів, котрі мають базову середню освіту (завершили 9 клас), триватиме до 18-ї години 13 липня.

За результатами першого тижня кампанії, найпопулярнішими спеціальностями виявилися «Інженерія програмного забезпечення», «Право», «Будівництво та цивільна інженерія». Крім того, ПГК пропонує здобути такі спеціальності: «Геодезія та землеустрій», «Туризм», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування». Попереду — ще один тиждень прийому заяв.

«Із 15 до 19 липня абітурієнти, які вступають на основі базової середньої освіти, матимуть випробування. Результати іспитів будуть відомі наступного дня після складання. А рейтингові списки оприлюднять до 23 липня», — коментує заступниця відповідального секретаря відбіркової комісії Природничо-гуманітарного коледжу УжНУ Оксана Шпілька.

Тиждень вступної кампанії: серед абітурієнтів коледжу найбільше охочих стати програмістами та правникамиРозклад вступних випробувань повідомляють під час подання документів, із ним також можна ознайомитися тут. Загалом у 215 аудиторії, де приймають документи, людно: абітурієнти приходять разом із батьками.

О. Шпілька додає: «Радимо звернути увагу на коледж особам, які завершили 11-й клас, але не склали ЗНО. Такі категорії можуть претендувати на навчання за кошти фізичних і юридичних осіб».

Відбіркова комісія коледжу 1 липня – 4 серпня 2019 року працює за графіком:

понеділок – п’ятниця: 9:00 – 17:00;
субота, неділя: 9:00 – 14:00;
13, 22 і 29 липня, 3 серпня: 9:00 – 18:00

Прийом документів відбувається в головному навчально-лабораторному корпусі Ужгородського університету, що на БАМі (вул. Університетська, 14). Від залізничного та автовокзалу можна доїхати маршруткою № 58.

Актуальну інформацію щодо вступу шукайте на офіційному сайті Ужгородського національного університету, зокрема за посиланням.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.