Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Домашня атмосфера, боґрач, співи – юрфак весело відзначає професійні дати

Наступні приводи на факультеті хочуть продовжуватимуть святкувати ближче до природи – головне, аби в мирі й доброму гуморі

0 210
Цієї осені бабине літо тішить чудовою погодою. Тому ловити момент і насолоджуватися ним на лоні природи вирішив колектив правників Ужгородського університету. Тим паче привід не один: і 25-річчя юридичного підрозділу УжНУ, і недавній День працівника освіти України .

Домашня атмосфера, боґрач, співи – юрфак весело відзначає професійні датиМісцем зібрання стала традиційна локація – санаторій-профілакторій «Скалка», де юристи, між іншим, щорічно відзначають свято освітянина.

Замість лекцій – виконання пісень, фолькльорні виступи; замість семінарів – завдання з приготування найрізноманітніших домашніх страв від прекрасної половини факультету. Ну й куди ж без основного на Закарпатті – боґрачу, який у такому колективі, безумовно, вийшов з юридичним присмаком☺.

Настрою святу додавав відомий факультетський бард Павло Конч, що виконав для колег кілька популярних шлягерів.

За словами декана юридичного факультету Ярослава Лазура, такий відпочинок не залишив байдужим нікого. Тож наступні роки хотілося б продовжувати традицію святкування ближче до природи, головне, аби в мирі й доброму гуморі.

Катерина Хижняк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.