Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентів УжНУ запрошують на семестрове навчання до США

З 1 листопада у відборі можуть узяти участь амбіційні молоді особистості 1–3 курсів, котрі хочуть і можуть чогось досягти

0 511
Онлайн-анкети охочих долучитися до програми обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global Undergraduate Exchange Program) прийматимуть із 1 листопада.
Студентів УжНУ запрошують на семестрове навчання до США
dav

Про це повідомили заступник та помічниця аташе з питань культури Посольства США в Україні Майкл Хакетт і Вікторія Михайленко під час зустрічі зі студентами Ужгородського університету. У заході також узяли участь проректорка з науково-педагогічної роботи нашого вишу Мирослава Лендьел і очільниця відділу міжнародних зв’язків Оксана Свєженцева.

Спонсори програми UGRAD – уряд Сполучених Штатів Америки й організація World Learning, тому переліт, семестрове навчання, проживання є безкоштовними.

Учасники мають досягнути повноліття, бути студентами 1–3 курсів, навчатися успішно (подати відповідні документи, перекладені в бюро англійською).

Серед вагомих критеріїв також активна громадська, волонтерська, спортивна діяльність. Звичайно, треба володіти англійською хоча б на розмовному рівні.

Організатори наголосили: ми шукаємо амбіційних особистостей, котрі хочуть і можуть чогось досягти. Саме тому 75 % того, що студента приймуть, залежить від двох есе, у яких, зокрема, треба написати про власну мотивацію.

До того ж необхідними є 2 рекомендаційні листи від викладачів, керівників проектів, громадських організацій тощо.

Відбір учасників відбувається в три етапи: подання онлайн-анкет на сайті worldlearning.org (1 листопада – 31 грудня 2018 року) – інтерв’ю – складання TOEFL.

Студентів УжНУ запрошують на семестрове навчання до США
dav

– До США мають поїхати українські культурні амбасадори, тобто ті, хто зможе розповісти про нашу країну, цінності й традиції, гідно представити всю націю, – зауважила В.Михайленко.

Варто зауважити, що нині за програмою UGRAD у 72 вишах Сполучених Штатів Америки навчаються 250 представників 60 країн, серед них є й студентка з УжНУ.

Тож бажаємо успіхів усім ужнівцям, котрі бажають долучитися до проекту.

Більше інформації за телефоном 044 521 50 43.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.