Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Другокурсниця юрфаку УжНУ перемогла на юніорській першості України зі сновбордингу в паралельному слаломі-гіганті!

Медіацентр долучається до вітань Надії Гапатин і бажає міцного здоров’я, чудового настрою, тільки злетів у спортивній кар’єрі й удачі на життєвій дистанції!

0 128

Другокурсниця юрфаку УжНУ перемогла на юніорській першості України зі сновбордингу в паралельному слаломі-гіганті!

Другокурсниця юрфаку УжНУ перемогла на юніорській першості України зі сновбордингу в паралельному слаломі-гіганті!24–25 січня в Буковелі на Івано-Франківщині відбулася юніорська першість України зі сновбордингу. Приємно повідомити, що відзначилася в цьому зимовому виді спорту й студентка другого курсу юридичного факультету Ужгородського університету Надія Гапатин, ставши чемпіонкою в паралельному слаломі-гіганті!

Також Надія взяла участь в етапі Кубка Європи зі сновбордингу, що теж відбувся в Буковелі і в якому змагалися представники 13 країн. Кращий результат нашої студентки – 12 місце в тому ж паралельному слаломі-гіганті.

Вже сьогодні, 27 січня, Надія вирушає до в Швейцарії, де змагатиметься в черговому етапі Кубка Європи.

– Я б хотіла подякувати насамперед своєму тренеру Яну Чернею, який дуже підтримав мене морально, коли результати були не надто вдалими, а також одногрупникам і викладачам юридичного факультету, які стежать за моїми виступами й пишуть мені слова підтримки перед змаганнями, – ділиться спортсменка.

Що ж, Медіацентр долучається до вітань юній чемпіонці і бажає міцного здоров’я, чудового настрою, тільки злетів у спортивній кар’єрі й удачі на життєвій дистанції!


Фото з сайту Державного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту,
відео – з FB-сторінки Надії Гапатин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.