Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Понад три десятки магістрів філологічного факультету отримали омріяні дипломи

Документи про здобуту з відзнакою освіту вручено дев’ятьом випускницям різних спеціальностей філфаку

0 536
Підкорювати професійні вершини за межами УжНУ вирушили 36 випускників філологічного факультету, 9 із яких здобули дипломи з відзнакою. Урочисте вручення документів про вищу освіту відбулося у великій залі Вченої ради 25 січня.
Юрій Бідзіля
Юрій Бідзіля

За 5,5 років навчання у цьогорічних магістрів було чимало іспитів і заліків, та найважливіший із них – долати перешкоди на шляху до мети – вони склали на «відмінно». Чималим випробуванням стало й навчання в умовах пандемії, дистанційно. Власне, завершували університет, захищали магістерські роботи переважно в онлайн-форматі. З іншого боку, цей період виявився плідним для пошуку себе, свого місця на ринку праці. Тож серед випускників є вже сформовані фахівці – вчителі, перекладачі, медійники, – які почали будувати кар’єру ще до закінчення університету.

З успішним проходженням одного з найважливіших життєвих етапів магістрів вітав декан факультету Юрій Бідзіля. Побажав молоді не зупинятися на досягнутому, постійно розвиватися, бо хто залишається на місці – повертається назад. «За час навчання в УжНУ ви сформувалися як особистості. Однак світ невпинно змінюється і вам доведеться підлаштовуватися під такі зміни, навчатися упродовж усього життя, вдосконалюватися. Можливо, всі будемо у віртуальній реальності за кілька років. Думаю, коли ви влаштуєте власне життя, то через 16–17 років приведете до нас своїх дітей – вступати на філологічний. Хочу подякувати, що ці 5 років були з нами. А від вас – подякувати всім викладачам, завідувачам кафедр, працівникам деканату, а також батькам, які були своєрідним тилом. Думаю, з часом розковідиться, а ми завжди чекаємо вас на факультеті. У 2027-му приходьте й організуйте собі зустріч випускників! Бажаю, щоб ваша кваліфікація, ваші дипломи були хосенними! Успіхів вам!» – побажав Юрій Бідзіля.

Під час урочистостей він вручив дипломи з відзнакою дев’ятьом магістранткам різних спеціальностей філологічного, а також грамоти за досягнення в навчанні й активну позицію –випускниці українського відділення Марії Кондрич та відділення журналістики Ользі Богославській.

Завідувачі кафедр української мови, словацької мови та літератури, журналістики – Наталія Венжинович, Наталія Петріца, Євген Соломін – вручили дипломи випускникам своїх відділень.

Наталія Толочко
Наталія Толочко

Із вітальним словом від імені академнаставників звернулася викладачка кафедри журналістики Наталія Толочко, яка випустила своїх перших магістрів: «У вашому житті за межами університету теж вистачатиме оцінок – об’єктивних і не дуже. Однак найважливіше – щоб здоров’я завжди було на «відмінно», робота – на «добре» – аби був стимул удосконалення, кар’єрного зростання. А «задовільно» – лише в дуже особливих випадках, для балансу, так би мовити, коли доведеться критично подивитися на себе і сказати: «Я можу краще!» Завжди вірте в себе! Безмежно радію і пишаюся вами, наші дорогі магістри!».

Щемливі миттєвості студентства пригадала випускниця й працівниця деканату Марія Кондрич. Від імені усіх магістрів філологічного дякувала викладачам, завідувачам кафедр за здобуті знання, безцінні поради, досвід під час навчання. Із особливою вдячністю звернулася до батьків, які підтримували дітей, розуміли й усіляко сприяли здобуттю омріяного диплома.

Понад три десятки магістрів філологічного факультету отримали омріяні дипломиУрочисте вручення документів про освіту завершилося колективним фото – на згадку про один із найщасливіших періодів у житті, коли все до снаги!

Медіацентр УжНУ
Фото Володимира Тарасюка
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.