Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Електронний студентський квиток: перші враження ужнівців

Для студентів Ужгородського університету документ доступний у додатку Приват24

0 475

Електронний студентський квиток: перші враження ужнівців

Електронний студентський квиток запрацював для студентів УжНУ в травні. Ужнівці вже встигли його протестувати. А дехто навіть дістав за це приємний бонус.

Електронний студентський, на який усі так довго чекали, нарешті запрацював. Для студентів Ужгородського університету він доступний у додатку Приват24 і має ті самі функції, що й звичайний студентський квиток, і навіть трохи більше.

Окрім посвідчення особи та знижок у кіно, транспорті, музеях тощо, перевага такого квитка ще й у тому, що він завжди при собі. Принаймні так каже студент інженерно-технічного факультету Василь Бистряник. Хлопець не лише протестував електронний студентський, а ще й став одним із 25 переможців акції від ПриватБанку «Кешбек студентський».

«Користуватися електронним студентським зручно. Найперше тим, що такий документ завжди при тобі – у смартфоні, – каже Василь Бистряник. – Це найбільша його перевага, як на мене. У мобільному додатку можна обрати вигляд студентського: із фото чи без. Цікаво ще, що при купівлі квитків на потяг додається зручностей – серію і номер студентського там відображає автоматично. Але через карантин я ще не встиг випробувати цю функцію на практиці».

На перемогу в акції від Привату Василь не розраховував. Каже, користувався карткою так, як і зазвичай. «А потім мені неочікувано повернулися 100 відсотків витрат за місяць. Понад 4 тисячі кешбеку стали приємною несподіванкою».

Серед функціоналу електронного студентського у Приват24 є:

  • власне сам студентський квиток у Privat24;
  • студентський у Wallet та Google Pay;
  • розклад занять, іспитів;
  • заповнене поле «Серія та номер студентського» під час купівлі квитка на поїзд у додатку Privat24.

Ще одна переможниця акції, студентка біологічного факультету Діана Божко, ділиться: «Я ніколи ні в чому не вигравала. І це мій перший виграш за 19 років! Усе вийшло дуже неочікувано. Я додала свій студентський у Приват24 (це займає буквально 2 хвилини), бо нам запропонував староста курсу. І навіть не очікувала перемогти. А через місяць нізвідки на карту прийшла сума. Хоч і невелика, але ж приємно. У мене був шок. Через 2 години дізналася, що перемогла і це кешбек від Привату. Зазвичай я ношу документи при собі, але студентський у смартфоні – це зручно і практично».

А ви вже користуєтеся електронним студентським квитком?

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.