Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет інформаційних технологій “засвітився” черговими перемогами

Вихованці викладача кафедри інформаційних управляючих систем та технологій Сергія Вапнічного на IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики посіли перше і друге місця

0 437
Під час занять
Під час занять
Приємними звістками живе факультет інформаційних технологій. Під керівництвом викладача кафедри інформаційних управляючих систем та технологій Сергія Вапнічного на IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики одразу два його учні з Ужгородської спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Олег Навер (8 клас) та Андрій Симкін (10 клас) посіли відповідно перше та друге місця.
Після нагородження
Після нагородження

А на фінальному етапі конкурсу-захисту робіт Малої академії наук 10-класник цього ж навчального закладу Богдан Задорожний виборов перше місце.

Цим вражаючим успіхам передувала кропітка робота викладача Сергія Вапнічного з учнями. Сергій Дмитрович – заслужений тренер, на рахунку якого не один десяток підготовлених олімпіадних «бійців» з програмування.

Тож побажаємо викладачу кафедри інформаційних управляючих систем та технологій Сергію Вапнічному не втрачати темп і готувати наступне кваліфіковане поповнення на перший курс факультету інформаційних технологій Ужгородського університету!

За інформацією завідувача кафедри ІФМД, доцент Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.