Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет іноземної філології відвідав гість із Франції

Етьєн Жан-Франсуа Сьяпен працює над дисертацією, в котрій має намір висвітлити сприйняття українсько-словацького кордону жителями прикордонних регіонів

0 799
Факультет іноземної філології відвідав гість із Франції
Факультет іноземної філології відвідав гість із Франції
Днями на факультет іноземної філології завітав докторант кафедри соціології університету міста Гренобля Етьєн Жан-Франсуа Сьяпен. Він зустрівся з четвертокурсниками французького відділення у рамках проведення Днів французької мови. До слова, у підрозділі вже відбулися Дні англійської та німецької мов, приурочені до 70-річчя УжНУ.

Гість із Франції нині працює над дисертацією, в котрій має намір висвітлити сприйняття українсько-словацького кордону жителями прикордонних регіонів. Під час свого візиту до Ужгорода пан Етьєн спостерігав, як живе місцеве населення. Особливу увагу вирішив приділити молоді, тому не дивно, що він завітав саме до нашого вишу.

Факультет іноземної філології відвідав гість із Франції

Михайло Рошко та Етьєн Жан-Франсуа Сьяпен

У студентів залишилися тільки позитивні враження від зустрічі. Кажуть, цікавою була не лише тема розмови, а й те, що вони мали змогу поспілкуватися з оригінальним носієм мови. Під час комунікації не виникало жодних проблем: гість висловлювався чітко й виважено, радо йшов на контакт із присутніми.

За час візиту було порушено низку питань, деякі з них залишаються відкритими, тому вирішили глибше розвинути цю тему. Встановити зворотний зв’язок у наш час – завдання не зі складних: студенти й докторант обмінялися електронними адресами. Також між керівництвом факультету й гостем було домовлено, що такого роду зустріч з часом знову відбудеться.

Катерина Хижняк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.